Şuan en düzgün yerdir, kullanmasını bildiğinde takibi. Size hitap eden başlıklarda çokta kullanışlıdır ve bana göre benzeri/rakibi de olmadığını düşünüyorum. He tabi ergenlerin takıldığı sub'lar da mevcut ama kullanımınıza göre denk gelmiyorsunuz hiç. Benim google'ım orası diyebilirim. Çok basit bir örnek vereyim, ahşap el sanatlarıyla uğraşanlar için;Sanat sepet kısımlarında nasıldır? Bazı incisözlük gibi çöp ergen kaynayan bir yer mi? Bu kısımdaki topluluklarla bir şey paylaşılır mı daha fazla kitlelere ulaşılır mı?
Ek olarak şu daha iyi bir örnek olur;Şuan en düzgün yerdir, kullanmasını bildiğinde takibi. Size hitap eden başlıklarda çokta kullanışlıdır ve bana göre benzeri/rakibi de olmadığını düşünüyorum. He tabi ergenlerin takıldığı sub'lar da mevcut ama kullanımınıza göre denk gelmiyorsunuz hiç. Benim google'ım orası diyebilirim. Çok basit bir örnek vereyim, ahşap el sanatlarıyla uğraşanlar için;
Reddit - The heart of the internet
Görebileceğiniz üzere konu dışı birşey yok.
Veya Türkçe örnek vereyim;
Reddit - The heart of the internet sadece hukuksal şeyler ve sorular.
Reddit - The heart of the internet yatırım ile ilgili sorular, konular vs
Reddit - The heart of the internet eski haberler, manşetler ilgili
Gibi gibi , bir sürü örneği var. Bu üstteki yerler takibimde değil örnek olması açısından gönderdim fakat kendinize göre uygun yerler bulunca çok yararlı bir yer. Dediğim gibi Google dan önce Reddit'e sorarım ve gerçek deneyimleri incelerim. Amaca uygun kullanılmasını öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.