Reddit ne tür ban uyguluyor?

  • Konuyu başlatan pixma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2B

pixma

Femtopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle garip bir başlık attığım için üzgünüm fakat bazı "çok komik" subların Reddit moderatorleri normalde göremeyecekleri yan hesapları bulmak amacı ile hesabı ayırt edici bir nedenden banlıyor ve diğer hesapta da bu ban nedeni gösterildiği için bu taktikle yan hesap buluyormuş. Eski Reddit hesabımı bulmalarını istemiyorum. Modeme reset atsam sorunum çözülür mü?
 
Android için de resmi Tor mevcut. Reddit MAC adresini kontrol ediyor mu bilmiyorum ama istersen fake MAC kullanabilirsin. Android´te daha gelişmiş gizlilik özellikleri olan Firefox tarayıcısını da kullanabilirsin.
 
Android için de resmi Tor mevcut. Reddit Mac adresini kontrol ediyor mu bilmiyorum ama istersen fake Mac kullanabilirsin. Android´te daha gelişmiş gizlilik özellikleri olan Firefox tarayıcısını da kullanabilirsin.

Zaten kullandığım Mac adresini değiştirmiştim Reddit'te ve modeme reset atmıştım. Aynı şekilde mobil veri üzerinden girişler için 10 dk uçak modunda bırakıp tekrar açmıştım ve internet IP mi değiştirmiştim daha ne yapabilirim bilmiyorum. Son 3 yıldır Türk Reddit zaten bitmiş durumda en kötü kullanmayı ya da Türk sublarını kullanmayı bırakırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı