Reddit permaban nasıl kalkar?

Reddit'te bir post gördüm post kuzeni tarafından 13 yaşında rıza olmadan cinsel ilişkiye giren birisi (bildiginiz tecavuz iste.) Tarafindan yapilmisti. Tecavuzde bulunan kisi "benden nefret ediyor musun" diye mesaj atmis ve kurban da bunun ekran goruntusunu alip Reddit'te post acti bunun hakkimda ne yanit vereyim diye.

Ben de altina "evet. Senden nefret ediyorum. ..... seni. Umarim yalniz olursun. Senden nefret ediyorum." gibi bir yorum yazdim ve Op'nin bunu gorunce mesaj atmasini attiktan sonra silecegimi soyledim. Mesajim 70 upvote aldi sonrasinda sub modlari tarafindan silindi. Gidip kendim de sildim.

Az once Reddit'i açtım ve perm suspended olmusum. Harras bully threathendan dolayi.

Bu uygulamanin modlari tecavuzculeri neden savunuyor? Neden 40k karma 4 madalya 3 ay Reddit premiumlu hesabim banlaniyor? Hesap 3 aylik zaten genc bir hesap. Bu ban nasıl kalkar? Reddit modlari niye tecavuzcuyu savunuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te bir post gördüm post kuzeni tarafından 13 yaşında rıza olmadan cinsel ilişkiye giren birisi (bildiginiz tecavuz iste.) Tarafindan yapilmisti. Tecavuzde bulunan kisi "benden nefret ediyor musun" diye mesaj atmis ve kurban da bunun ekran goruntusunu alip Reddit'te post acti bunun hakkimda ne yanit vereyim diye.

Ben de altina "evet. Senden nefret ediyorum. ..... seni. Umarim yalniz olursun. Senden nefret ediyorum." gibi bir yorum yazdim ve Op'nin bunu gorunce mesaj atmasini attiktan sonra silecegimi soyledim. Mesajim 70 upvote aldi sonrasinda sub modlari tarafindan silindi. Gidip kendim de sildim.

Az once Reddit'i açtım ve perm suspended olmusum. Harras bully threathendan dolayi.

Bu uygulamanin modlari tecavuzculeri neden savunuyor? Neden 40k karma 4 madalya 3 ay Reddit premiumlu hesabim banlaniyor? Hesap 3 aylik zaten genc bir hesap. Bu ban nasıl kalkar? Reddit modlari niye tecavuzcuyu savunuyor?
Kimse tecavüzcüyü savunmuyor. Siz kural ihlali yapmışsınız.

Tecavüzcüyü savunmuyor nefret söylemini ve teşvikini engellemeye çalışıyor. Hakim değilsin, savcı değilsin, kimseye ceza vermek, verilmesini teşvik etmek senin görevin değil. Adamlarda bunu uyguluyor sadece. Adamlar en başta kuralları demiş zaten altında ek madde koyup şuna buna özgürce sövebilirsiniz diye bir madde koymadıklarına göre kurallarına uymamışsın demektir.

Onunla beraber senide banlamışlardır.

Perma kalkmaz yeni hesap aç benimde 15bin karmalık hesap gg olmuştu.
Ya var zaten alt acc 1.5k karmali 40klik mainin banlanmasi uzdu.
Onunla beraber senide banlamışlardır.
O kullanici zaten kurbandi. Onu banlamadilar.
Hak etmesi ayrı bir şey, hak etmiyor demiyorum fakat Reddit'de kim ne yapmış olursa olsun hakaret vs. yasak.
Sacma. Adam tecavuz etmis adama kufur ettik diye ban yiyoruz lol. Reddit ilk basta uygulamasindaki pedofilileri ve irkcilari kapatsin da sonra bizi banlasin. Su uygulamayi kullandigimdan beri sayisiz defa pedofililer dmlere cokuyor.

Ya var zaten alt acc 1.5k karmali 40klik mainin banlanmasi uzdu.

O kullanici zaten kurbandi. Onu banlamadilar.

Saçma. Adam tecavuz etmis adama kufur ettik diye ban yiyoruz LoL. Reddit ilk basta uygulamasindaki pedofilileri ve irkcilari kapatsin da sonra bizi banlasin. Su uygulamayi kullandigimdan beri sayisiz defa pedofililer dmlere cokuyor.

Dostum katilleri hırsızları da öldürelim o zaman. Ceza vermek yetkilinin işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı