Redline stealer activity 2 kaynağından bir saldırı engellendi sorunu

Katılım
8 Mart 2023
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İndirdiğim bir RAR dosyasının Exe'sini çalıştırdıktan sonra hiçbir şey olmadı ve sonra Norton 360 antivirüs programım her 2 saniyede bir "redline stealer activity 2 kaynağından bir saldırı engellendi" demeye başladı. Bu sorunu nasıl çözerim? Görsel yükledim.

IMG20230807122121.jpg
 
Çözülecek bir şey var mı ki? EXE dosyasını çalıştırmak istemişsiniz fakat Norton engellemiş, yine de o dosyayı silin ve bir daha yüklemeyin. Ek olarak sisteme tam tarama yapın zira başka zararlı şeyler de indirmiş olabilirsiniz. Bunun haricinde çalışmayan EXE için çok da kafanızı yormayın.
 
Çözülecek bir şey var mı ki? Exe dosyasını çalıştırmak istemişsiniz fakat Norton engellemiş, yine de o dosyayı silin ve bir daha yüklemeyin. Ek olarak sisteme tam tarama yapın zira başka zararlı şeyler de indirmiş olabilirsiniz. Bunun haricinde çalışmayan exe için çok da kafanızı yormayın.

Bu bildirimler geldikten sonra Norton'dan tam kapsamlı virüs taraması yaptığımda bir şey çıkmadı ama virüs taraması yaparken bile o bildirimler gelmeye devam ediyordu. Teşekkür ederim cevabınız için.
 
Dosyayı silin ve tam tarama yapın. stealer virüsleri çok gelişmiştir, senin tarayıcındaki bütün şifreleri kopyalar ve sıkıştırarak başka birisini gönderir bunlarda dark forumlarda herkese açık veya paralı şekilde sunuluyor. ha bu arada stealer virüsleri, şifreler dışında sizin dosyalarınızı ve kayıtlı kartlarınızı, adresinizi kopyalar.. Benim tavsiyem her ihtimale karşı sıfırlamak olur çünkü çok profosyenlece yapıyorlar bu işi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı