RedM yükledikten sonra RDR2 durmadan çöküyor

ALP2004

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
396
Çözümler
3
Oyunu dün aldım Epic Games Store'dan. Sabah açıp birkaç saat oynadım. Daha sonrasında RedM adında bir program yükledim. Bunu yükledikten sonra oyuna girdiğimde bir süre sonra çökme yapamaya başladı. Çok can sıkıcı oluyor bu. 10 dakika oynuyorum, sonra oyun çöküyor. Nasıl çözerim? Şu an dosya doğrulama yapıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik çökme mesajını alıyorum hocam rdr2.exe çalışmayı durdurdu şeklinde.

Sizden de asıl konunun linkini alabilir miyim acaba?
Atayım:
 
Red Dead Redemption II'ye girin. Grafik ayarlarında grafik API'si Vulkan ise DirectX 12 yapın.
Bir yerde de Vulkan ise Directx 12 yapın diyordu, o zaman hangisindeyse tersini yapayım.
@Ascendency Ne olduğunu hala çözememekle birlikte denilenleri yaptım biraz daha uzun gitti ama sonra gene oyundan attı beni.
@AJFA hocam bir de siz bana tavsiye verin. Ne yaparsam yapayım oyunum gene çöküyor. Online oynarken çöküp duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 

Hocam link için çok teşekkürler. Başka bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Çünkü ben normalde ERR_GFX_STATE hatası almıyorum, direkt uygulama çalışmayı durdurdu diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam link için çok teşekkürler. Başka bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Çünkü ben normalde ERR_GFX_STATE hatası almıyorum, direkt uygulama çalışmayı durdurdu diyor.
Tüm bildiğim yöntemler bunlar. Ki bunlar bile kesin çözüm değil aslında. Bende işe yaradığı için konu haline getirdim.

Sizin sorununuza çözüm olmadıysa da başka bildiğim bir yöntem yok maalesef.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı