Redmi 10 MIUI 13 gelmedi

Sağ olun hocam kapattım şimdi. Bu güncellemenin bir anda gelip gitmesini anlamadım ben.

Böyle bir ayar var ama tam bilmiyorum.

Ben MIUI13 duyurulduğundan beri güncelleme bekliyorum hocam saldım artık.

2 ay önce çıkmış global sürüm çıkmış sadece diyorlar 10 saat önce de POCO X3 ve 2 farklı cihaza daha gelmiş mi 10 t Pro'a da geldiği söyleniyor ama senin cihazında güncelleme yok benim cihazım içinde güncellemenin geldiği söyleniyor Türkiye'ye fakat bende de güncelleme yok.
Sağ olun hocam kapattım şimdi. Bu güncellemenin bir anda gelip gitmesini anlamadım ben.

Hiç çözemedim resmi sitesinden bakıyorum cihazıma güncelleme geldiği söyleniyor ama gelmedi yani çok saçma gerçekten.
Onu kapat şarj dolarken olması gerekliğinde yavaş dolar o da şarj yakar çünkü.

Şarj animasyonunu mu kapatmalıyız yavaş dolması ve cihaza zarar verme sebebi olabilir mi şarj animasyonu?

2 ay önce çıkmış global sürüm çıkmış sadece diyorlar 10 saat önce de POCO X3 ve 2 farklı cihaza daha gelmiş mi 10 t Pro'a da geldiği söyleniyor ama senin cihazında güncelleme yok benim cihazım içinde güncellemenin geldiği söyleniyor Türkiye'ye fakat bende de güncelleme yok.

Hiç çözemedim resmi sitesinden bakıyorum cihazıma güncelleme geldiği söyleniyor ama gelmedi yani çok saçma gerçekten.

Şarj animasyonunu mu kapatmalıyız yavaş dolması ve cihaza zarar verme sebebi olabilir mi şarj animasyonu?

Animasyon olduğu için şarjdan gidiyor kapatırsan iyi olabilir ben sadece sevmediğim için kapattım.

Ben 12.5.7 deyim bana gelen güncelleme bu gözüküyor. Yapmayacağım arkadaş bir tema için güncelleme mi yapılır ya. MI13 gelsin onu yapacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-20-20-52-32-724_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-03-20-20-52-32-724_com.android.updater.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 32
Animasyon olduğu için şarjdan gidiyor kapatırsan iyi olabilir ben sadece sevmediğim için kapattım.
kapatalım o zaman sarjı azaltıyor mu sadece yavaş mı dolmasını sağlıyor?
Ben 12.5.7 deyim bana gelen güncelleme bu gözüküyor. Yapmayacağım arkadaş bir tema için güncelleme mi yapılır ya. MI13 gelsin onu yapacağım.
benim cihazımda miui 12.5.4.0 çok saçma gerçekten
bana bu güncelleme bile gelmedi ne alaka ise.

Kapatalım o zaman sarjı azaltıyor mu sadece yavaş mı dolmasını sağlıyor?

Benim cihazımda MIUI 12.5.4.0 çok saçma gerçekten.

Bana bu güncelleme bile gelmedi ne alaka ise.

Şarjı azaltıyor ama çok etkilemez hissetmezsiniz bile.
Her telefonda farklı sürüm olması gerekmiyor mu zaten? Ben 12.5.6.0 kararlı sürümdeyim.

Xiaomi de her telefonun ve ROM'un MIUI sürümü farklı oluyor. Mesela Note 8'in MIUI sürümü 11.0.25, Note 8 Pro'nun ise MIUI 11.0.9 olsun, bu iki cihazda günceldir. İnt'te böyle yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı