Böyle bir ayar var ama tam bilmiyorum.
Onu kapat şarj dolarken olması gerekliğinde yavaş dolar o da şarj yakar çünkü
Onu kapat şarj dolarken olması gerekliğinde yavaş dolar o da şarj yakar çünkü
Ben MIUI13 duyurulduğundan beri güncelleme bekliyorum hocam saldım artık.
Sağ olun hocam kapattım şimdi. Bu güncellemenin bir anda gelip gitmesini anlamadım ben.
Onu kapat şarj dolarken olması gerekliğinde yavaş dolar o da şarj yakar çünkü.
2 ay önce çıkmış global sürüm çıkmış sadece diyorlar 10 saat önce de POCO X3 ve 2 farklı cihaza daha gelmiş mi 10 t Pro'a da geldiği söyleniyor ama senin cihazında güncelleme yok benim cihazım içinde güncellemenin geldiği söyleniyor Türkiye'ye fakat bende de güncelleme yok.
Hiç çözemedim resmi sitesinden bakıyorum cihazıma güncelleme geldiği söyleniyor ama gelmedi yani çok saçma gerçekten.
Şarj animasyonunu mu kapatmalıyız yavaş dolması ve cihaza zarar verme sebebi olabilir mi şarj animasyonu?
2 ay önce çıkmış global sürüm çıkmış sadece diyorlar 10 saat önce de POCO X3 ve 2 farklı cihaza daha gelmiş mi 10 t Pro'a da geldiği söyleniyor ama senin cihazında güncelleme yok benim cihazım içinde güncellemenin geldiği söyleniyor Türkiye'ye fakat bende de güncelleme yok.
Hiç çözemedim resmi sitesinden bakıyorum cihazıma güncelleme geldiği söyleniyor ama gelmedi yani çok saçma gerçekten.
Şarj animasyonunu mu kapatmalıyız yavaş dolması ve cihaza zarar verme sebebi olabilir mi şarj animasyonu?
kapatalım o zaman sarjı azaltıyor mu sadece yavaş mı dolmasını sağlıyor?Animasyon olduğu için şarjdan gidiyor kapatırsan iyi olabilir ben sadece sevmediğim için kapattım.
benim cihazımda miui 12.5.4.0 çok saçma gerçektenBen 12.5.7 deyim bana gelen güncelleme bu gözüküyor. Yapmayacağım arkadaş bir tema için güncelleme mi yapılır ya. MI13 gelsin onu yapacağım.
bana bu güncelleme bile gelmedi ne alaka ise.Ben 12.5.7 deyim bana gelen güncelleme bu gözüküyor. Yapmayacağım arkadaş bir tema için güncelleme mi yapılır ya. MI13 gelsin onu yapacağım.
Kapatalım o zaman sarjı azaltıyor mu sadece yavaş mı dolmasını sağlıyor?
Benim cihazımda MIUI 12.5.4.0 çok saçma gerçekten.
Bana bu güncelleme bile gelmedi ne alaka ise.
kapattım yine de sinir bozucu evet nasıl anlayamadım öyle mi olması gerekli benim 12.5.4.0 kararlı amaŞarjı azaltıyor ama çok etkilemez hissetmezsiniz bile.
Her telefonda farklı sürüm olması gerekmiyor mu zaten? Ben 12.5.6.0 kararlı sürümdeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.