Redmi 10 MIUI 13 gelmedi

Giriş seviye cihazları Xiaomi pek umarsamıyor, işin özü bu aslında. Redmi serisini de genelleyebiliriz bunun için.
ne yani gelmeyecek mi yeni cihaz olmasına rağmen güncelleme?
Şimdi kontrol ettim benim telefona 13 saat önce V13.0.1.0.SJDEUXM kodlu güncellemenin yakın zamanda geleceğini belirtmişler. Ne zaman gelir bilmiyorum gerçi.
nereden belirtmişler nereden bakabiliyoruz?

Ya Xiaomi harika bir telefon gerçekten ama böyle güncelleme sorunu yaşatması çok üzdü beni ama kullandığım telefonun kamerası RAM'ı depolaması tasarımı bir harika gerçekten inanılmaz ama güncelleme sorunu yaşayacağımı sanmıyordum bu kadar

Hocam ben Xiaomi Redmi S2 Xiaomi 7 Xiaomi Redmi 8 kullandım Xiaomi çok sorunlu ve hatalı telefon en son beni arayan kişi bana ugraşamıyordu telefon değiştirdim adam beni arıyor direk bana ulaşıyor

Hocam ben Xiaomi Redmi S2 Xiaomi 7 Xiaomi Redmi 8 kullandım Xiaomi çok sorunlu ve hatalı telefon en son beni arayan kişi bana ugraşamıyordu telefon değiştirdim adam beni arıyor direk bana ulaşıyor.

iPhone 8 Plus kullanıyordum daha önceden Xiaomi Redmi 10 2022 cihazını satın aldım yaklaşık 20 gün önce çok da memnunum hiçbir sorunu yok fakat güncelleme konusu biraz üzücü gerçekten.
Gelecek ama daha az önem veriyor.
bu durumda da ne zaman geleceği belli değil yani saçmalık.
Şimdi kontrol ettim benim telefona 13 saat önce V13.0.1.0.SJDEUXM kodlu güncellemenin yakın zamanda geleceğini belirtmişler. Ne zaman gelir bilmiyorum gerçi.
13.2.0 kullananlar var beta sürüm mü kullanıyorlar acaba

Hocam konudan alakasız telefonu şarja takınca çıkan animasyonu kapatabiliyor muyuz ben sevmiyorumda.

iPhone 8 Plus kullanıyordum daha önceden Xiaomi Redmi 10 2022 cihazını satın aldım yaklaşık 20 gün önce çok da memnunum hiçbir sorunu yok fakat güncelleme konusu biraz üzücü gerçekten.

Bu durumda da ne zaman geleceği belli değil yani saçmalık.

13.2.0 kullananlar var beta sürüm mü kullanıyorlar acaba

Global ve Çin ROM'ları oluyor dediğiniz gibi beta. Benim telefon içinde vardı fakat çalışan tek telefonum olduğu için kurmaya gözüm yemedi.

Direkt internete model numarasının sonuna MIUI13 yazdım ve forumlarda çıktı.

İşte o listede benim cihazımda senin cihazında en ön sırada güncellemeyi alacak cihazlar arasında yer alıyor saçmalık olan olayda o
Global ve Çin ROM'ları oluyor dediğiniz gibi beta. Benim telefon içinde vardı fakat çalışan tek telefonum olduğu için kurmaya gözüm yemedi.
rom atınca jailbreak yapmış gibi oluyor root yapınca yeni cihazı rootlamaya ne gerek var bölgeye göre ülkeye göre mi değişiyor acaba güncellemenin alacağı zaman dilimi anlayamadım ki.
Hocam konudan alakasız telefonu şarja takınca çıkan animasyonu kapatabiliyor muyuz ben sevmiyorumda.
internette ya da youtube da vardı sanırım cevapları illa ki kapatılıyor merak etme.

ROM atınca muiı 13.2.0 da yükleriz ama en son çıkan denenmiş resmi güncellemeyi yüklemek istiyorum 13.0 sürümünü yani ve cihazım yep yeni olmasına rağmen güncellemenin gelmemesi çok üzücü.

Böyle bir ayar var ama tam bilmiyorum.
İşte o listede benim cihazımda senin cihazında en ön sırada güncellemeyi alacak cihazlar arasında yer alıyor saçmalık olan olayda o

ROM atınca Jailbreak yapmış gibi oluyor root yapınca yeni cihazı rootlamaya ne gerek var bölgeye göre ülkeye göre mi değişiyor acaba güncellemenin alacağı zaman dilimi anlayamadım ki.

İnternette ya da YouTube'da vardı sanırım cevapları illaki kapatılıyor merak etme.

ROM atınca muiı 13.2.0 da yükleriz ama en son çıkan denenmiş resmi güncellemeyi yüklemek istiyorum 13.0 sürümünü yani ve cihazım yep yeni olmasına rağmen güncellemenin gelmemesi çok üzücü.

Ben MIUI13 duyurulduğundan beri güncelleme bekliyorum hocam saldım artık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-20-20-46-58-329_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-03-20-20-46-58-329_com.android.settings.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı