Redmi 10a 2 GB RAM vs 4 GB RAM

Bütçe
1800>>2000 TMT
Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. Oncelikle ben turkmenim. 1 ay garanti suresiyli Redmi 10a aldim. Ozellikleri 2 GB RAM 32 GB Android 11. 2000 tmt ya aldim. Aldigimda iyi calisiyordu kasmadan ama icine gerekli uygulamalari indirdim telefon bir uygulamaya girince bir 10 saniye kadar donuyor. Ondan cikarak basga uygulamaya girince 5-10 saniye kadar donuyor. 11 tane uygulama var. Hepside gerekli. Bir tanede oyun var Clash of Clans. Bu telefonun 4 GB RAM lisini almaya bütçem uyuyor. 4 GB RAM 64 GB alsam kasma, donma yasar miyim? Ya da soyledigim butcede kasmayan telefon tavsiyeniz varsa soylerseniz sevinirim!

Turkmenistan'daki teknoloji magazalari hangileridir acaba? TL'ye cevirince guzel telefonlar bulunuyor ama konum Turkmenistan olunca nasil bulacagimizi bilmiyoruz.
Simdi hocam Redmi 10A nin Turkiyedeki fiyatyna gore ondan dusuk fiyatly ama iyi calisan telefon varsa oneriniz hocam. Samsung telefonlar iyi Redmi 10A dan dusuk fiyatli iyi calisan Samsung telefon onersenizde olur.

Bide Redmi 10A nin 4 GB RAM lisi iyimidir?

Redmi 10a belki RAM yetersizliğinden kasıyor olabilir. Cihazı deneyimlemedim ama arkadaşım kullanıyor yani kasmadan (45FPS) PUBG, CoD Mobile vs oynuyor. 4/64 modelini alırsan kasma olmaz diye tahmin ediyorum ama o fiyatlarda Samsung A14 vardı 2K tmt civarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 10a belki RAM yetersizliğinden kasıyor olabilir. Cihazı deneyimlemedim ama arkadaşım kullanıyor yani kasmadan (45FPS) PUBG, CoD Mobile vs oynuyor. 4/64 modelini alırsan kasma olmaz diye tahmin ediyorum ama o fiyatlarda Samsung A14 vardı 2K tmt civarına.
Tesekkurler hocam. Redmi 10A 4/64 yada Samsung A14 alacagim.

İçerisindeki Android 11 halihazırda belleğin iyi bir kısmını kullanıyor kasması normal işlemciside çöp 9C daha iyi. Ama illaki aynı cihazın farklı bir konfigrasyonunu alacağım diyorsanız 128 GB olanı alın 64 GB hafızada bir yerden sonra dolmaya başlayınca yine kasmalar olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı