Redmi 12 bellek uzantısı

rtx4090benimsin

Femtopat
Katılım
29 Ocak 2024
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Şu anda 8+4 kullanıyor RAM'i telefonum, ayarlarda bellek uzantısı var orada kapalı/4/6/8 seçenekleri var RAM sanal sanırım anlamadım ben buradan 8+8 yapıp tlfunu 16 GB RAM yapabiliyormuşum ama depolamamdan gidiyormuş. Sizce 8 yapayim mi ve 8 yaparsam kaç GB depolamam gider ve eksileri nelerdir? Sarjimi yer mi ömrünü kisaltir mi falan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8+8 yaparsanız depolamanızdan 8GB gider. Bir sıkıntısı olmaz sadece ram kullanımızı artırdığınızda telefon yavaş çalışır.
 
8 GB bellek uzantısı yap bence. Alanının 128 GB olduğunu varsayarak bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum. Gerçek RAM kalitesi vermez ama performansta etkisi oluyor. Bizzat deneyimim.
 
Depolama alanını yorar çünkü dahili depolama RAM kadar hızlı değildir uzun vadede yıpratır telefonu. Ve MediaTek Helio G88 için 8GB RAM fazla bile açmaya gerek yok.

Hocam ben Redmi Note 11 Pro kullanıyorum 8+7 RAM var. Açılırken falan hızlı açılıyor cahilliğimden soruyorum eMMC nedir?
Dahili depolama birimi dosya aktarım standardı.
 
Hocam ben Redmi Note 11 Pro kullanıyorum 8+7 RAM var. Açılırken falan hızlı açılıyor cahilliğimden soruyorum eMMC nedir?

Sizin cihazınız UFS 2.0 bellek kullanmakta. En fazla 4 GB kullanın.
eMMC/UFS nedir konusuna gelirsek bellek türü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı