Redmi 13C alınır mı?

Daha fazla  
Herkese merhaba, düşük bütçeli bir telefon almayı düşünüyorum. Redmi 13C almayı düşündüğüm. Cihazlardan biri günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Donma kasma yapmasın yeter, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, düşük bütçeli bir telefon almayı düşünüyorum. Redmi 13C almayı düşündüğüm. Cihazlardan biri günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Donma kasma yapmasın yeter, sizce alınır mı?

Bütçe nedir? O fiyata ikinci el iPhone X alınır diye düşünüyorum. Ben de Redmi Note 13 kullanıyorum aşırı memnun değilim ayrıca Note olmayan ve C ibaresi olan bir Redmi modelinin de ne kadar iyi olduğu tartışılır, çok fazla donma ve kasma yapar. Bence temiz ikinci ele yönelin. Veya sıfır olsun istiyosanız biraz daha ekleyip Redmi Note12s alabilirsiniz.

Bütçe nedir? O fiyata ikinci el iPhone X alınır diye düşünüyorum. Ben de Redmi Note 13 kullanıyorum aşırı memnun değilim ayrıca Note olmayan ve C ibaresi olan bir Redmi modelinin de ne kadar iyi olduğu tartışılır, çok fazla donma ve kasma yapar. Bence temiz ikinci ele yönelin. Veya sıfır olsun istiyosanız biraz daha ekleyip Redmi Note12s alabilirsiniz.
iPhone X e bu saatten sonra para verilmez bence hocam. Ustelik ikinci el diyorsunuz.

iPhone X hem guncelleme almiyor hemde donanim anlaminda cok eskide kaldi. Fiyatida gereksiz.

Samsung ve Apple dışı telefon almayı tavsiye etmiyorum hocam. Samsung M34 fazlasıyla işini görür aynı fiyat bandında.

Bende 10C kullanıyorum sorun yaşamadım günlük kullanım için gayet yeterli bence hatta ben arada oyun da oynuyorum kasma donma yaşamadım senin de yaşayacağını sanmam bir de son açtığım konuya bakar mısınız?

iPhone X e bu saatten sonra para verilmez bence hocam. Ustelik ikinci el diyorsunuz.

iPhone X hem guncelleme almiyor hem de donanim anlaminda cok eskide kaldi. Fiyatı da gereksiz.

Arkadaş donma kasma istemediği için önerdim. Amiral gemisi olmadıktan sonra çoğu Android cihaz (benimki dahil) kasma donma yapıyor. IOS'ta bu durum pek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı