Redmi 14C alınır mı?

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Babam telefon satmak için Redmi 14C nasıl onu soruyor. Kullanan kişiler telefon nasıl memnun mu? Yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Kamera oyun video vs bunlar nasıl?

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    3,8 KB · Görüntüleme: 18
Oyun olarak büyük bir performans beklemeyin. Kamera, video ve yazılımı zaten berbat. Babanıza alacaksanız Galaxy A16 öneririm.

@Taha Doğan1 Bütçeye göre A06 öneririm ben. Kendi kullandığım telefon sonuçta. Huyunu suyunu biliyorum. Ne kadar para o kadar köfte misali.
Hocam şöyle birşey var redmi 14 c yi babam satmak için alıyor yurtdışı 5000 TL ona video izlettirdim telefonla ilgili kamera iyi dedi videoda normal ihtiyaç için alınır dedi bende satarsan eğer telefon oyun video herşeyi idare olsun ne iyi olsun ne kötü olsun bir telefon al dedi redmi 13 aldı 5500 TL'ye yurtdışı 16 ram 256 gb 108 MP kamera diyor yarında gene ellerinde olcak onuda alcam dedi babam

Oyun olarak büyük bir performans beklemeyin. Kamera, video ve yazılımı zaten berbat. Babanıza alacaksanız Galaxy A16 öneririm.

Hocam şöyle bir şey var Redmi 14 C'yi babam satmak için alıyor yurt dışı 5000 TL ona video izlettirdim telefonla ilgili kamera iyi dedi videoda normal ihtiyaç için alınır dedi bende satarsan eğer telefon oyun video her şeyi idare olsun ne iyi olsun ne kötü olsun bir telefon al dedi Redmi 13 aldı 5500 TL'ye yurt dışı 16 RAM 256 GB 108 MP kamera diyor yarında gene ellerinde olacak onu da alacağım dedi babam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı