Redmi 8A TWRP'ye girmiyor

• Konuyu başlatan Dvm95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 366
  • Görüntüleme 13.311
Son düzenleme:
Rastgele isimleri düzeltmek istiyorsanız format data tuşu ile format atıp telefonu tekrar recovery moda yeniden başlatın.

Bunun yerine bilgidayardan direkt ADB Sideload ile de flashlayabilirsiniz.

Ek olarak ROM rehberinde sistem dosyalarını özellikle sil demediyse format data ve wipe cache dışında herhangi bir wipe işlemi yapmayın.
Bu tarz seri üretim ROM'lar MIUI sistem dosyalarını da kullanıyor.

Son düzenleme:
Rastgele isimleri düzeltmek istiyorsanız format data tuşu ile format atıp telefonu tekrar recovery moda yeniden başlatın.

Bunun yerine bilgidayardan direkt ADB Sideload ile de flashlayabilirsiniz.

Ek olarak ROM rehberinde sistem dosyalarını özellikle sil demediyse format data ve wipe cache dışında herhangi bir wipe işlemi yapmayın.
Bu tarz GSI botu ile seri üretim ROM'lar MIUI sistem dosyalarını da kullanıyor.
Hocam ben wipelattım belirli bölümleri de aynı telefonu kullanmaktayım. Aynı şekilde çözmüştüm sorunu. Bir de o ADB flashlama yöntemini de deneyecektik de nasıl yapılacağını unutmuştum araştırınca da bulamadım. Bağlantı varsa atarsanız sevinirim.

İlk önce telefonu ADB sideload moduna alın:
TWRP veya OFox > Advanced > ADB Sideload > Onayla

Daha sonra bilgisayardan aşağıdaki komutla ROM'u flashlayın:
Kod:
adb sideload zip_dosyasi

İlk önce telefonu ADB sideload moduna alın:
TWRP veya OFox > Advanced > ADB sideload > onayla.

Daha sonra bilgisayardan aşağıdaki komutla ROM'u flashlayın:
Kod:
adb sideload zip_dosyasi

Hocam şimdi benim istediğim ROM Pixel Experience ROM'u, bunu nasıl kurabilirim?

Hocam şimdi benim istediğim ROM Pixel Experience ROM'u, bunu nasıl kurabilirim?
Hocam işlemleri yaparken adb klasörünün içine ROM dosyasını zip halinde atın. Ve zip_dosyası yazan yer yerine ROM'un ismini yazıp birleşik şekilde .zip yazacaksınız.

Nasıl yani hocam tam anlamadım videosu falan var mıdır?
Hocam daha basitçe anlatayım. Hani ROM dosyası var ya .zip şeklinde, onu ADB klasörüne atıyorsunuz. Sonra gidip klasöre shift+ sağ click basıp klasörde aç diyerek terminal ile açıyorsunuz. Sonra telefonda Orange Fox'dayken sağ altta menu tuşuna basın. Oradan ADB Sideload'a girin. Sonra geri bilgisayara dönüp, komut penceresine şu komudu yazın:

Kod:
adb sideload ROMdosyaismi.zip

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı