Redmi 8A TWRP'ye girmiyor

• Konuyu başlatan Dvm95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 366
  • Görüntüleme 13.341
Hocam kurdum TWRP'yi ama açılmıyor Fastboot ekranına dönüyor hep hem benim cihaz 32 bitti ne yapmalıyım 2 gündür bunu kurmaya uğraşıyorum.
Hocam şuan tek çözüm şimdilik MIUI kurmak size indirttiğim uygulama ile. Kurun sonla kurtarabiliriz. Ve unutmayın ki unlock yapmasına izin vermeyin. MIFlash veya o uygulama ile kurabilirsiniz hatta MIFlash daha iyi olur. Ama kesinlikle unlock yapmayın seçip de.

Hocam şu an tek çözüm şimdilik MIUI kurmak size indirttiğim uygulama ile. Kurun sonla kurtarabiliriz. Ve unutmayın ki unlock yapmasına izin vermeyin. Mi Flash veya o uygulama ile kurabilirsiniz hatta Mi Flash daha iyi olur. Ama kesinlikle unlock yapmayın seçip de.

Neyi unlock yapmayayım ve o uygulamada sadece stock ROM var.

Neyi unlock yapmayayım ve o uygulamada sadece stock ROM var.
Hocam şimdilik stock ROM kurun ve telefonun Mi kilidinin unlock edilmesine izin vermeyin. Kurmadan önce recovery kurmayı deneyin (Ofox deneyebilirsiniz).

Cihazınız 2 GB RAM versiyonu mu?

4 GB bile olsa bu telefona Android 12 ve 13 önermem açıkçası.

crDroid 7, Android 11kurmayı deneyebilirsiniz:

Evet 2 GB RAM ama ben yine de istiyorum Android 12 veya 13 nasıl yapabilirim?

Hocam şimdilik stock ROM kurun ve telefonun mi kilidinin unlock edilmesine izin vermeyin. Kurmadan önce recovery kurmayı deneyin (OFox deneyebilirsiniz).

Yok hocam ben TWRP bulmaya çalışacağım.

Evet 2 GB RAM ama ben yine de istiyorum Android 12 veya 13 nasıl yapabilirim?

2 GB ile Android 12 kursanız bile takılmaktan kullanamazsınız zaten.
Android 11 kurun.

Olsun hocam çok istiyorum o yüzden.
Hocam vallahi tip aynı ya, ben de aynı telefonu kullandım. 11, 12 ve 13 sürümlerini kullandım 2 GB versiyonda. En hafifi 11 idi ama onda bile arada giriyordu kasmalar.

Hocam vallahi tip aynı ya, ben de aynı telefonu kullandım. 11, 12 ve 13 sürümlerini kullandım 2 GB versiyonda. En hafifi 11 idi ama onda bile arada giriyordu kasmalar.

Kurmak istiyorum çok şu Android 12 veya 13ü uyumlu TWRP bulamıyorum 2 GB için.

@Disty hocam nereden nasıl kurabilirim pixel Experience'ı veya LineageOS'ta olur. Uzaktan bağlantıyla da yaparız isterseniz.

Son düzenleme:
@Dvm95 hocam ilk size attığım recovery dosyasını (TWRP) kurun. Kurarken fastboot üzerinde şu komutları kullanın:

Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img

Unutmayın. Dosya ismi recovery olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı