Nasil? Hic tepki yok mu? Hard Brick mi Soft Brick mi?Sadece Android 12 sürümü için deneyecektim elim durmadı yaptım çok şükür çökmedi ancak pek bir fark yokmuş.
@363652 hocam benim telefon brick oldu ya!
Nasil? Hic tepki yok mu? Hard Brick mi Soft Brick mi?Sadece Android 12 sürümü için deneyecektim elim durmadı yaptım çok şükür çökmedi ancak pek bir fark yokmuş.
@363652 hocam benim telefon brick oldu ya!
Nasil? Hiç tepki yok mu? Hard Brick mi Soft Brick mi?
Fastboot, recovery vb. girmeye calisin.Bootloop hocam sadece yeniden başlıyor.
Fastboot, recovery vb. girmeye calisin.
Bilgisayara baglayin, bir ihtimal oradan kurtarabilirsiniz.Girmiyor ki hocam bir girse gözünü sevdiğim Ximi'si.
Bilgisayara baglayin, bir ihtimal oradan kurtarabilirsiniz.
Su telefonlar birkaç kez beklenmedik sekilde yeniden baslatildiginda otomatik Recovery'ye falan girebilse keske.

EDL Moda falan alin diyecegim ama xiaomi'de sadece yonetici hesaplarda edl izni vardi.Com okumuyor hocam.
Ne Mi Flash ne de V2 sürümü.
EDL Moda falan alin diyecegim, Xiaomi'de sadece yonetici hesaplarda edl izni vardi galiba.
Telefoncuda bir aparatla fastboot'a sokup stock rom atacak. Cok kolay bir islem ama gerekli aparati almak sıkıntı...Nasıl olduğunu bilmiyorum ve dediğiniz gibiymiş.
Telefoncuya görünme vakti geldi.
Forumda Xiaomi'yi öneren herkese beğernedim atacağım.
Telefoncuda bir aparatla Fastboot'a sokup stock ROM atacak. Cok kolay bir islem ama gerekli aparati almak sıkıntı...
Bu arada sadece guncelleme mi yaptiniz?
Telefoncuda bir aparatla Fastboot'a sokup stock ROM atacak. Cok kolay bir islem ama gerekli aparati almak sıkıntı...
Bu arada sadece guncelleme mi yaptiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.