Redmi 9 yavaşladı

Bilgisayar kullanmadan çok basit bir şekilde Android 11'den Android 10'a geçebildim. Telefon artık eskisinden daha akıcı. Link atmayı denedim fakat olmuyor sanırım bu başlıktaki video işimi gördü. " Xiaomi Güncelleme - Sürümler Arası Geçiş ve Arama Ses Kaydetme Aktif Etme - BİLGİSAYARSIZ YÖNTEM! "

Bilgisayar kullanmadan çok basit bir şekilde Android 11'den Android 10'a geçebildim. Telefon artık eskisinden daha akıcı. Link atmayı denedim fakat olmuyor sanırım bu başlıktaki video işimi gördü. " Xiaomi Güncelleme - Sürümler Arası Geçiş ve Arama Ses Kaydetme Aktif Etme - BİLGİSAYARSIZ YÖNTEM! "
ARB kontrolü yapmadan böyle bir olayı kazasız atlatmanız büyük şans, geçmiş olsun.

Ben şuan 4/64 modelinde MIUI 13 global versiyonu kullanıyorum hocam arayüz stabil oyun video konusunda sorun yok tek sorun şarj oldu oyuna girince şarjı çok hızlı bitiyor onun harici güzel size önerim tool ile kilidi açın mi flash ile en eski sürüme düşürün (bilmiyorsanız yapmayın) ikinci seçenek ise hocam biraz bütçeniz var ise 4/64 modeline geçmeniz tavsiyemdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı