Notlar:![]()
ROM Android 13'tür.
LineageOS ve crDroid gibi ROM'lar unofficial yani gayriresmi olduğu için önermedim.
Ancientos ve PixelExperience ROM'larında Wi-Fi'ın çalışmama sorunu olduğu için önermedim.
(Eğer daha öncesinde cihazı MIUI 12.5'e güncellediyseniz) bu cihazda herhangi bir Custom ROM/custom recovery kurulumu yapmak için önce Fastboot üzerinden Mifirm'den indirdiğiniz stock ROM'u flaşlayarak tekrar MIUI 12.0'a düşürmeniz gerekir, çünkü 12.5 sürümünde hiçbir Custom recovery çalışmıyor.
Notlar:![]()
ROM Android 13'tür.
LineageOS ve crDroid gibi ROM'lar unofficial yani gayriresmi olduğu için önermedim.
AncientOS ve Pixel Experience ROM'larında Wi-Fi'ın çalışmama sorunu olduğu için önermedim.
(Eğer daha öncesinde cihazı MIUI 12.5'e güncellediyseniz) Bu cihazda herhangi bir custom ROM/custom recovery kurulumu yapmak için önce fastboot üzerinden MiFirm'den indirdiğiniz stock ROM'u flaşlayarak tekrar MIUI 12.0'a düşürmeniz gerekir, çünkü 12.5 sürümünde hiçbir custom recovery çalışmıyor.
MiFirm'den 12.0.10 Global sürümü Fastboot olarak indirip alttaki rehber ile kurabilirsiniz. Bootloader'ın zaten açık olduğunu varsayıyorum. Ben ne yaparsam yapayım Error 1 verip kurulmuyordu.@misty rosetta hocam benim evde Redmi 9C var bir tane ona bu ROM'u atmak istiyorum ama sürümü MIUI 12.0.23 sorun olur mu acaba?
Mifirm'den 12.0.10 global sürümü Fastboot olarak indirip alttaki rehber ile kurabilirsiniz. Bootloader'ın zaten açık olduğunu varsayıyorum. Ben ne yaparsam yapayım error 1 verip kurulmuyordu.
Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Mifirm'den 12.0.10 global sürümü Fastboot olarak indirip alttaki rehber ile kurabilirsiniz. Bootloader'ın zaten açık olduğunu varsayıyorum. Ben ne yaparsam yapayım error 1 verip kurulmuyordu.
Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.