Redmi 9T kapandı ve açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba telefonumun 1 hafta önce şarjı bitmişti ve kapanmıştı. Bende şarja takmıştım 3 4 saat şarjda kalmasına rağmen telefonu hiçbir şekilde açamadım. Asla tepki vermedi. Bunun üzerine telefonu mahallede bulunan teknik servislerden birine götürdüm adam soketi değiştirdi ve entegre falan yaptım deyip 350 TL aldı lakin daha 1 hafta geçmeden telefon yine aynı sıkıntıyla başbaşa. Dün telefonu yeniden başlatayım dedim ondan sonra dün akşamdan beri tık yok. Nedir bu telefonun sorunu bilen yardımcı olabilir mi?

Hocam bununla ilgili birden fazla konu açılmış. Çoğu da şarja taktığımda şarj almıyor gibi şeyler söylüyor. Herhalde telefon biraz sıkıntılı bir telefon. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi.

Hocam ses açma, kapama ve power tuşlarına 30 saniye boyunca basılı tutar mısınız? Ayrıca bu güç entegresi sorunu Redmi 9T de kronik hocam.
Hocam değil 30 saniye 5 dk basılı tuttum yinede tık yok. Bu güç entegresi denilen parçayı nerden tedarik edebilirim acaba hiçbir yerde bulamadımda linkini

Hocam değil 30 saniye 5 dk basılı tuttum yinede tık yok. Bu güç entegresi denilen parçayı nerden tedarik edebilirim acaba hiçbir yerde bulamadımda linkini
Hocam internette sitelerde bulmak biraz zor ama mümkün. Eğer yapamayacağınız bir şey ise telefoncuya götürün oda yapar. İnternetten tamir fiyatı sorabilirsiniz.

Bulduğum entegre satan ve tamir eden siteleri vereyim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı