Redmi 9T neden kötü?

Xiaomi genel olarak, hızlı telefon üretip parayı kıralım diye saçma sapan kronik sorunlu telefonlar üretiyor. Normal yani kötü olması.

1

Tek bu yönden de kıyaslaman saçma emin ol elmanın 60Hz ekranı Xiaomi'nin 120Hz ekranından daha stabil.

Evet öyle kasıyor gibi hissediyorum bu yüzden kendi telefonumda (S20 FE Snapdragon) 60Hz kullanmıyorum çok alşıtım.

Stabil olması daha akıcı olduğu anlamına gelmiyor Twitter'da aşağı kaydırınca bile gayet net fark hissediliyor.

Berbat, 9C'de 9T'de 9T Pro'da berbat. Arkadaşım 9T kullanıyor memnun musun diyorum "çöp" bir telefon diyor, 1-2 defa cep hizasından yere düşürmüş kenardaki dokunmatik çalışmıyor. Instagram'da ana menüdeyken DM'ye bastığında can çekişiyor, işlemci %300 yük altına biniyor resmen. Sistem uygulamalarında reklam çıkması, amiral gemilerinde bile ses açma kapama tuşlarının aşınması... Arkasında garip lekeler ve çizikler var, Gerek Mi Box'ları gerek akıllı süpürgeleri genel olarak Xiaomi kalitesiz bir marka... İyi ki varsın Samsung, sen olmasaydın giriş seviyesinde ve orta segment de kaliteli telefon olmayacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı