Custom ROM Redmi 9T ROM atılmalı mı?

23 w

Decapat
Yer
United States
Daha fazla  
Meslek
Kara Ambar kamyoncular derneği
Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Cihazım Redmi 9T ve istediğim performansı alamıyorum. Uygulamalar da kasıyor. Custom ROM atmak istiyorum, sizce atmalı mıyım? Atarsam ne gibi zorluklarla karşılaşırım? Atmanın tehlikesi var mıdır? Telefonumu kullanamaz hale getirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
crDroid ROM at ama GApps flash'lama kastırır. AOSP tabanlı ROM olduğu için hızlanır. Ayrıca MIUI her yere animasyon ve blur attığı için kasmaya sebep oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı cihaz bende var PixelExperience denedim ama geceleri telefon kapanıyordu onda sinirlenip MIUI EU geçtim ama inan bana ne pixelde ne EU da ne de stock ROM da hiçbir fark yok gene aynı takılmalar var akıcılık hissi sıfır o telefon adam olmuyor aldığım güne lanet olsun zaten ROM ile ne kadar hızlanabilir telefon kronik problemli.

Aynı cihaz bende var PixelExperience denedim ama geceleri telefon kapanıyordu onda sinirlenip MIUI EU geçtim ama inan bana ne pixelde ne EU da ne de stock ROM da hiçbir fark yok gene aynı takılmalar var akıcılık hissi sıfır o telefon adam olmuyor aldığım güne lanet olsun.

Pixel Experience ağır bir ROM daha hafif bir ROM deneseydiniz görürdünüz farkı.

Aynı cihaz bende var PixelExperience denedim ama geceleri telefon kapanıyordu onda sinirlenip MIUI EU geçtim ama inan bana ne pixelde ne EU da ne de stock ROM da hiçbir fark yok gene aynı takılmalar var akıcılık hissi sıfır o telefon adam olmuyor aldığım güne lanet olsun zaten ROM ile ne kadar hızlanabilir telefon kronik problemli.
Tamamdır hocam ben cevabımı aldım.

Tamamdır hocam ben cevabımı aldım.
Google, Pixel telefonlara özel deneyim sağlamak için çok fazla gömülü program yüklüyor Pixel Experience içinde o kadar çok servis yüklü ki kasması çok normal.

E iyi de hocam GApps olmadan ne anlamı kalıyor Play Store olmuyor mu yani?

Auora Store kullanırsınız. MicroG ile Play Store kimliği oluştuğu için programlarda sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı