Redmi Note 10 (64/4) vs Galaxy A32 (128/6)

Axeleteon

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim ablalarım hangi telefonu almamı tavsiye edersiniz, ikisi de aynı fiyat bandında ama görünürde A32 daha iyi gözüküyor ama Samsung'un gözümde hiç iyi bir yeri yok. Kullanıcı yorumlarına bakıyorum hep donup kasıyor diyorlar. Sizin tavsiyeniz nelerdir? Telefonu gündelik kullanım arada da oyun oynamak için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
A32 daha iyi bir cihaz. Arka kamera, ekran, arayüz olarak daha başarılı.

Epey sitesindeki kullanıcı yorumlarına da aldanmayın. Samsung arayüzünün kastığını iddia ediyorlarsa bu durumda Xiaomi arayüzü hiç kullanılamaz.

Samsung'u tavsiye etmem. Birkaç yılda perte çıkıyor resmen. Donma ve kasmalar aşırı derecede artıyor. Aklın varsa Redmi al derim. Şu anda Redmi Note 9 kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor. Hızlı şarj desteği, 5020 milliamper batarya falan bayağı iyi. Ayrıca şu anda Android 11 geldi telefona. Neredeyse Android'in son sürümü.

Yanlış bilgi verip, kullanıcıları yanlış yönlendirmeyi. Samsung'un kasma sorunları S5 modelinden itibarendir yok. Samsung kasıyor deyip Xiaomi önermek akıl tutulmasıdır.

Kalıplaşmış safsatalardan da vazgeçin. Adam S3, S4 kullanıyor Samsung kasıyor diyor ya. Ayrıca güncelleme desteği de daha fazla Samsung'un.

Samsung One UI, MIUI'dan kat kat daha iyi bir optimizasyon, stabilite ve kullanışlılığa sahip.

Samsung'u tavsiye etmem. Birkaç yılda perte çıkıyor resmen. Donma ve kasmalar aşırı derecede artıyor. Aklın varsa Redmi al derim. Şu anda Redmi Note 9 kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor. Hızlı şarj desteği, 5020 milliamper batarya falan bayağı iyi. Ayrıca şu anda Android 11 geldi telefona. Neredeyse Android'in son sürümü.

Size tavsiyem Redmi Note 10 değil de Redmi Note 9 Pro alın derim.
Yanlış bilgi verip, kullanıcıları yanlış yönlendirmeyi. Samsung'un kasma sorunları S5 modelinden itibarendir yok. Samsung kasıyor deyip Xiaomi önermek akıl tutulmasıdır.

Kalıplaşmış safsatalardan da vazgeçin. Adam S3, S4 kullanıyor Samsung kasıyor diyor ya. Ayrıca güncelleme desteği de daha fazla Samsung'un.

Samsung One UI, MIUI'dan kat kat daha iyi bir optimizasyon, stabilite ve kullanışlılığa sahip.

Katılmıyorum size. Daha önce Samsung kullandım. Bayağı sorun yaşadım. Bugün batarya ve şarj konusunda Xiaomi diğer markaların bayağı önünde. Sadece bu bile Xiaomi almak için yeterli bir neden.

Size tavsiyem Redmi Note 10 değil de Redmi Note 9 Pro alın derim.

Katılmıyorum size. Daha önce Samsung kullandım. Bayağı sorun yaşadım. Bugün batarya ve şarj konusunda Xiaomi diğer markaların bayağı önünde. Sadece bu bile Xiaomi almak için yeterli bir neden.

Bende size katılmıyorum.
Büyük ihtimalle para verdiğiniz için gömmek istemiyorsunuz Xiaomi'yi.
Yakın çevremde 2 kişi Redmi(annem, ablam) 4 kişi Xiaomi(abim babam, 2 teyzem) 6 kişi (kuzenler)POCO kullanıyor ve hepsi iliğine dek pişman.
Hepsi ya Samsung ya da başka marka almadıklarına yanıyor şu an.
Eğer bir konuya mesaj atacaksanız objektif bir şekilde mesaj atın, tutup sırf para verdiğiniz için övmeyin.
A32 Redmi Note 10'u yerden yere vurur.
Hem performans hem yazılım hemde kullanıcı memnuniyeti konusunda.

Sen katılmadın diye Samsung kötü olmuyor. Hep bu kalıplaşmış safsatalar, bilmemezlik ve marka düşmanlığı yüzünden ortaya çıkıyor.

Klasik tipik ülke insanı kullandığı cihazı diğer markalardan daha iyi görme, diğer markaları yerin dibine gömme sorunsalı.

Bende size katılmıyorum.
Büyük ihtimalle para verdiğiniz için gömmek istemiyorsunuz Xiaomi'yi.
Yakın çevremde 2 kişi Redmi(annem, ablam) 4 kişi Xiaomi(abim babam, 2 teyzem) 6 kişi (kuzenler)POCO kullanıyor ve hepsi iliğine dek pişman.
Hepsi ya Samsung'ya da başka marka almadıklarına yanıyor şu an.
Eğer bir konuya mesaj atacaksanız objektif bir şekilde mesaj atın, tutup sırf para verdiğiniz için övmeyin.
A32 Redmi Note 10'u yerden yere vurur.
Hem performans hem yazılım hem de kullanıcı memnuniyeti konusunda.

Birincisi fazla para vermedim. Ben Android geliştiricisiyim. Kaçak aldım IMEI sorunlarını hallettim. Yazılım olarak her firmanın telefonlarında buglar var. Hatta yazdığım bir uygulamada Xiaomi cihazları için farklı konfigurasyonlar uygulamaya koydum ama bunlar kullanıcı için çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Kendi çevrenizde pişman olduklarını söylüyorsunuz. Örneğin neden tam olarak pişman oldular? Ayrıca e ticaret platformlarında kaçak telefonların IMEI işlerini halledip satanlar var. Dediğiniz kişiler onlara da denk gelmiş olabilirler.
Arkadaşın dediği iki telefonu karşılaştırdım Redmi Note 10 48MP, Samsung'un 64MP. Kamera konusunda belki Samsung iyi olabilir ama performans konusunda Qualcomm Snapdragon'un MediaTek Heliodan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Note 10 33W hızlı şarj desteği sunuyor, Samsung A32 ise 15W sunuyor. Samsung 6 GB RAM sunarken, Note 10 4 GB RAM sunuyor. Bazıları buna takacaktır ama yaygın görüş olan "kullanılmayan RAM israf edimiş RAM'dır. " sözüne inanıyorum. 4 GB rama sahip olan kendi telefonumda 3GB RAM'in kullanıldığını bile hiç görmedim. Ya da bir tanesi 64 GB bir tanesi 128 GB diyeceksiniz bu da gereksiz. Uygulamalarla, fotoğraflarla ve kısa videolarla 50 60 GB bitmez. Ben olsam performanstan yana şansımı kullanırdım ve Redmi alırdım.

Son düzenleme:
Birincisi fazla para vermedim. Ben Android geliştiricisiyim. Kaçak aldım IMEI sorunlarını hallettim. Yazılım olarak her firmanın telefonlarında buglar var. Hatta yazdığım bir uygulamada Xiaomi cihazları için farklı konfigurasyonlar uygulamaya koydum ama bunlar kullanıcı için çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Kendi çevrenizde pişman olduklarını söylüyorsunuz. Örneğin neden tam olarak pişman oldular? Ayrıca e ticaret platformlarında kaçak telefonların IMEI işlerini halledip satanlar var. Dediğiniz kişiler onlara da denk gelmiş olabilirler.
Arkadaşın dediği iki telefonu karşılaştırdım Redmi Note 10 48MP, Samsung'un 64MP. Kamera konusunda belki Samsung iyi olabilir ama performans konusunda Qualcomm Snapdragon'un MediaTek Heliodan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Note 10 33W hızlı şarj desteği sunuyor, Samsung A32 ise 15W sunuyor. Samsung 6 GB RAM sunarken, Note 10 4 GB RAM sunuyor. Bazıları buna takacaktır ama yaygın görüş olan "kullanılmayan RAM israf edimiş RAM'dır. " sözüne inanıyorum. 4 GB rama sahip olan kendi telefonumda 3GB RAM'in kullanıldığını bile hiç görmedim. Ben olsam performanstan yana şansımı kullanırdım ve Redmi alırdım.

Okudukça utandım.

Kamerada MP, yonga setinde marka ve özelliklerde RAM önemli değil mi?

A32'de 90 Hz süper AMOLED bir ekran var kamera lensi olarak daha iyi MIUI gibi bir çöp yerine One UI gibi Android arayüzlerinin en kalitelisinden birini kullanıyor.

Ben A32'de önermem uzun yıllar kullanacak birisi için zaten ama A32'nin çoğu alan Note 10'dan iyi olduğu bir gerçek.

Okudukça utandım.

Kamerada MP, yonga setinde marka ve özelliklerde RAM önemli değil mi?

A32'de 90 Hz süper AMOLED bir ekran var kamera lensi olarak daha iyi MIUI gibi bir çöp yerine One UI gibi Android arayüzlerinin en kalitelisinden birini kullanıyor.

Ben A32'de önermem uzun yıllar kullanacak birisi için zaten ama A32'nin çoğu alan Note 10'dan iyi olduğu bir gerçek.

Siz nasıl bir MIUI deneyimi yaşadınız bilmiyorum ama bana Samsung'un arayüzünden daha iyi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı