Elan Morin Tedronai
Hectopat
Birincisi fazla para vermedim. Ben Android geliştiricisiyim. Kaçak aldım IMEI sorunlarını hallettim. Yazılım olarak her firmanın telefonlarında buglar var. Hatta yazdığım bir uygulamada Xiaomi cihazları için farklı konfigurasyonlar uygulamaya koydum ama bunlar kullanıcı için çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Kendi çevrenizde pişman olduklarını söylüyorsunuz. Örneğin neden tam olarak pişman oldular? Ayrıca e ticaret platformlarında kaçak telefonların IMEI işlerini halledip satanlar var. Dediğiniz kişiler onlara da denk gelmiş olabilirler.
Arkadaşın dediği iki telefonu karşılaştırdım Redmi Note 10 48MP, Samsung'un 64MP. Kamera konusunda belki Samsung iyi olabilir ama performans konusunda Qualcomm Snapdragon'un MediaTek Heliodan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Note 10 33W hızlı şarj desteği sunuyor, Samsung A32 ise 15W sunuyor. Samsung 6 GB RAM sunarken, Note 10 4 GB RAM sunuyor. Bazıları buna takacaktır ama yaygın görüş olan "kullanılmayan RAM israf edimiş RAM'dır. " sözüne inanıyorum. 4 GB rama sahip olan kendi telefonumda 3GB RAM'in kullanıldığını bile hiç görmedim. Ya da bir tanesi 64 GB bir tanesi 128 GB diyeceksiniz bu da gereksiz. Uygulamalarla, fotoğraflarla ve kısa videolarla 50 60 GB bitmez. Ben olsam performanstan yana şansımı kullanırdım ve Redmi alırdım.
Hepsi orijinal aldılar kaçak falan değil ve neredeyse her şeyinden şikayetçiler.
POCO X3 NFC alan kuzenim elimdeki Realme 5I ye imreniyor o seviye pişman oldu.
Ayrıca cidden katılıyorum moderatörün dediğine okudukça sizin yerinize utanıyor insan.