hocam bende yanında yoktum recovery e geldiğinde reboota bastım diyo sonra turuncu fast boot a girdi diyo. sonrada baya tuşlarala oynadık.Tahminimce Custom ROM diye Stock ROM kurmuş ancak %90 hata olmuş. Daha sonrasında da Ses açma ile güç tuşuna basınca gelen Stock Recovery'e girip saçma sapan şeyler yapmış. Bunun sonucunda cihaz zarar görmüş olabilir. Keşke bilgili birine danışsaydınız.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_dosyaniz.imgStock rom dosyanizi indiriyorum yardimci olacagim.@ressh hocam malesef arkadas tam bilgisi olmadan yapmaya çalıştı ondan bu haldeyim.

Telefonun tam modeli Redmi Note 10 ise aşağıdan stok romu indir. Sonrasında videodaki adımları uygula.

Download V14.0.3.0.SKGMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V14.0.3.0.SKGMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 - Global Stable - mojito in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
evt son sürüm kurulu idiBu sekilde cok uzun surer. Cihazda son surum miui mi kuruluymus? Bilginiz var mi?
Hocam kac sayfadır soruyorum nasıl bir işlem yapmışlar ben anlayamadım halaBu sekilde cok uzun surer. Cihazda son surum miui mi kuruluymus? Bilginiz var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.