Tahminimce Custom ROM diye Stock ROM kurmuş ancak %90 hata olmuş. Daha sonrasında da Ses açma ile güç tuşuna basınca gelen Stock Recovery'e girip saçma sapan şeyler yapmış. Bunun sonucunda cihaz zarar görmüş olabilir. Keşke bilgili birine danışsaydınız.
Hocam rom atarken ne kadar yanlış yapılabilen şeyler varsa hepsini yapmışsınız. Telefon yeniden başlayınca ses açma tuşu + güç tuşu ile recovery açılıyor mu? Telefonun tam adı ne sadece Redmi Note 10 mu? Telefoncu edl moda alıp yetkili hesapla atar da piyasayı hiç bilmiyorum. Bir fastboot rom atmayı deneyelim bari götürmeden önce.
Yaptiginiz tum islemleri aciklayabilir misiniz? bastan en sonra, hangi rom dosyasini indirdiginiz, nasil flashlamaya calistiginiz. Cihazin bootloopa dusmemesi icin once stok rom dosyalarinin icerisinden vbmeta dosyasini bulup flashlamaniz gerekiyordu.
Download firmware, ROM V14.0.3.0.SKGMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 - Global Stable - mojito in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi download
Download firmware, ROM V14.0.3.0.SKGMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 - Global Stable - mojito in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi download
Hocam kac sayfadır soruyorum nasıl bir işlem yapmışlar ben anlayamadım hala Bl kapalı diyor ama kapalıyken fastbottan atamazlar, TWRP yüklemek için de açılması lazım zaten. Birkaç fastboot komutu denedim bootloader status için ama olmadı.
@105993 mi flash tool uygulması indirdim rom dosyası indirip telf fastboot moduna alıp room yükledim yukleme tamamlandı sonra açılmasını bekledim açılmadı bu şekilde anlattı