Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Bütçe
5000₺ Yurt Dışı Telefon

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
Merhaba telefonum yetersiz kaldığı için yeni bir telefon almayı düşünüyorum şu anki telefonum: iPhone 6s.
Bütçem 5.000₺ fakat yurt dışı cihaz alacağım benim aklımdaki telefon Redmi Note 10 Pro kamerası olsun oyun performansı olsun bildiğim kadarıyla bu fiyata en iyi telefon diye biliyorum, telefon ile yapacağım şeyler: Oyun oynamak; call of dutt, Wild Rift tarzı ağır oyunlar, bolca fotoğraf çekimi. Bu özellikler ve aldığım zaman bana uzun ömürlü kullanım sağlaması gerek sizin benim için tavsiyeleriniz neler önerilerinizi bekliyorum Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Telefonun oyun performansını bilemiyorum da kamerası güzel, tatmin edeceğini düşünüyorum.

Merhaba telefonum yetersiz kaldığı için yeni bir telefon almayı düşünüyorum şu anki telefonum: iPhone 6s.
Bütçem 5.000₺ fakat yurt dışı cihaz alacağım benim aklımdaki telefon Redmi Note 10 Pro kamerası olsun oyun performansı olsun bildiğim kadarıyla bu fiyata en iyi telefon diye biliyorum, telefon ile yapacağım şeyler: Oyun oynamak; call of dutt, Wild Rift tarzı ağır oyunlar, bolca fotoğraf çekimi. Bu özellikler ve aldığım zaman bana uzun ömürlü kullanım sağlaması gerek sizin benim için tavsiyeleriniz neler önerilerinizi bekliyorum Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Hocam IMEI numarası 1200 TL olmuş haberiniz olsa.

Note 11 Pro parasına değmez. Note 10 Pro daha iyi.
Aralarında sadece 700TL fiyat farkı var.

Note 10 Pro:
Note 11 Pro:

Aralarında sadece 700TL fiyat farkı var.

Note 10 Pro:
Note 11 Pro:
Olabilir, Note 11 Pro ne zaman 7000₺ ve aşağısı olursa o zaman alınır. Kamerası Note 10 Pro'dan daha kötü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı