Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Bütçe
5000₺ Yurt Dışı Telefon
Olabilir Note 11 Pro ne zaman 7000₺ ve aşağısı olursa o zaman alınır. Kamerası Note 10 Pro'dan daha kötü.
Olabilir. Özellik olarak çok hakim değilim. 9 Pro ve 10 Pro kullandım. 11 kullanmadım.

Aralarında sadece 700TL fiyat farkı var.

Note 10 Pro:
Note 11 Pro:
Yurtdışı olarak alınırsa aralarındaki fiyat farkı 100₺ gibi düşünülebilir. 5200₺ ve 5300₺ civarında satıldıklarını biliyorum. Ancak hangi işlemcileri kullandıklarını bilmiyorum. Araştırma sonucunda karar verebilir.

Merhaba telefonum yetersiz kaldığı için yeni bir telefon almayı düşünüyorum şu anki telefonum: iPhone 6s.
Bütçem 5.000₺ fakat yurt dışı cihaz alacağım benim aklımdaki telefon Redmi Note 10 Pro kamerası olsun oyun performansı olsun bildiğim kadarıyla bu fiyata en iyi telefon diye biliyorum, telefon ile yapacağım şeyler: Oyun oynamak; call of dutt, Wild Rift tarzı ağır oyunlar, bolca fotoğraf çekimi. Bu özellikler ve aldığım zaman bana uzun ömürlü kullanım sağlaması gerek sizin benim için tavsiyeleriniz neler önerilerinizi bekliyorum Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Redmi Note 10 Pro alınır ama yurt dışı alma derim.

Hocam IMEI numarası 1200 TL olmuş haberiniz olsa.

Benim alacağım yurt dışı telefon Yazılım yüklenmiş yani vergi kaçağı olacak.

Redmi Note 10 Pro alınır ama yurt dışı alma derim.

Neden sizce herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum tanıdık telefoncudan sıfır alacağım yazılım yüklenmiş, yazılım sayesinde hat kullanabiliyorum TR hattı.

Neden sizce herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum tanıdık telefoncudan sıfır alacağım yazılım yüklenmiş, yazılım sayesinde hat kullanabiliyorum TR hattı.
Yurtdışı telefon satın almanda hiçbir sakınca yok. Kendim ve çevrem o şekilde kullanıyoruz. Güvenilir bir satıcıdan elden satın alınan yurtdışı telefon şu devirde en mantıklısı. Hatta elinde eski bir telefon varsa kendi IMEI'ni vermen daha iyi olur. En azından ileride IMEI patlama gibi sorunun olmaz.

Yurt dışı telefon satın almanda hiçbir sakınca yok. Kendim ve çevrem o şekilde kullanıyoruz. Güvenilir bir satıcıdan elden satın alınan yurt dışı telefon şu devirde en mantıklısı. Hatta elinde eski bir telefon varsa kendi IMEI'ni vermen daha iyi olur. En azından ileride IMEI patlama gibi sorunun olmaz.

Ben iPhone 6S kullanıyorum alanı vs olsun yetersiz 16 GB, telefonumun ederi 1000-1300₺ arası bütçem 5000₺ fakat telefonu satıp alacağım yani iPhone 6sin IMEI'sini alsam telefonu satarken vs sorun yaşar mıyım nasıl IMEI verebilirim?

Ben iPhone 6S kullanıyorum alanı vs olsun yetersiz 16 GB, telefonumun ederi 1000-1300₺ arası bütçem 5000₺ fakat telefonu satıp alacağım yani iPhone 6sin IMEI'sini alsam telefonu satarken vs sorun yaşar mıyım nasıl IMEI verebilirim?
Her telefonun IMEI numarası kendine özgüdür. Eğer 6s'in IMEI numarasını alırsanız telefon kullanılamaz hale gelir. IMEI'si alınan telefona hat takılırsa IMEI patlar ve her iki telefonda hattı görmez. IMEI numarası için kullanılmayan bir telefon tercih edilmeli.
Eğer elinizde böyle bir telefon yoksa telefoncunuz IMEI konusunda yardımcı olacaktır. Satacağınız telefonun IMEI numarasını koplayamayın.

Teşekkürler ilk fırsatta telefonu almaya çalışacağım konu kapatılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı