berkaixl
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: Intel Core i3-13100F Anakart: ASUS PRIME H610M-R D4 Ram: Adata XPG 2x8GB 3200MHz DDR4 GPU: ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB
- Meslek
- Öğrenci
3 ay önce telefoncuya götürdüm ve IMEI atılması gerektiğini söyledim. 4 gün sonra telefonu aldım sıfırlanmıştı ve IMEI atılmıştı lakin arama yaptığım zaman mobil veri kullanıyorsam o kapanıyordu Wi-Fi kullanırsam da ses kalitesi çok düşük oluyordu. 1 ay sonra IMEI klonlanmıştır cihazınız 30 gün içinde kapatılacak diye bir mesaj geldi ve 30 gün içinde gitmedim, bekledim ve 3 Aralık günü telefonum kapandı. Daha sonra yine aynı telefoncuya götürdüm durumu anlattım ve 1 günlük sürenin ardından bugün telefonu geri aldım. Yine sıfırlanmış ve kullanıma açılmış, arama yapabiliyorum ama haddinden fazla kasıyor ve bu sefer de Wi-Fi çalışmıyor.
Açıyorum, ağları göstermiyor ve birkaç saniye sonra geri kapanıyor. Telefoncuyu aradım, yarın getir yazılım atalım dedi tamam dedim ama ben artık bununla uğraşmak istemiyorum. İnatla telefonu bozmaya çalışıyormuş gibi geldi. Çok uzattım kusura bakmayın. Biraz araştırdım ve sanırım bahsettiği yazılım Custom ROM. Bunu nasıl yükleyebileceğimi öğrendim fakat bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş bunu da hallettim ve bana 168 saat süre verdi bu da 1 haftaya tekabül ediyor.
Benim merak ettiğim, 1 hafta boyunca telefonun bilgisayara kabloyla bağlı kalması falan gerekiyor mu ya da bilgisayarın 1 hafta boyunca açık mı kalması gerekiyor ve bu Wi-Fi sorunu yazılımsal mıdır donanımsal mıdır bilgisi olanlar konunun altına toplanırsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
Açıyorum, ağları göstermiyor ve birkaç saniye sonra geri kapanıyor. Telefoncuyu aradım, yarın getir yazılım atalım dedi tamam dedim ama ben artık bununla uğraşmak istemiyorum. İnatla telefonu bozmaya çalışıyormuş gibi geldi. Çok uzattım kusura bakmayın. Biraz araştırdım ve sanırım bahsettiği yazılım Custom ROM. Bunu nasıl yükleyebileceğimi öğrendim fakat bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş bunu da hallettim ve bana 168 saat süre verdi bu da 1 haftaya tekabül ediyor.
Benim merak ettiğim, 1 hafta boyunca telefonun bilgisayara kabloyla bağlı kalması falan gerekiyor mu ya da bilgisayarın 1 hafta boyunca açık mı kalması gerekiyor ve bu Wi-Fi sorunu yazılımsal mıdır donanımsal mıdır bilgisi olanlar konunun altına toplanırsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: