mionellessi
Hectopat
Düne kadar telefonumu kullanırken şarj normalde 7-10 dakikada %1 azalırdı, bugün bir anda 3 dakikada %1 azalmaya başladı. Bu sorun telefonu ilk aldığım zaman da olmuştu, teknik servis telefonu sıfırladı ve düzeldi. Telefonu alalı 1.5 sene oldu ve aynı sorun yine başladı. Telefon gece sabaha kadar boştayken şarjı %3 azalıyordu fakat dün gece %20 azalmış. Güncellemeyi tekrar indirip kurdum fakat bir işe yaramadı, yine hızlı azalıyor şu an. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?
Not: Telefonum şu an en güncel sürümde.
Pil sağlığım bu şekilde;
Teknik servis hard reset attıktan sonra düzelmişti sanırım, ben de hard reset atsam mı?
Edit: Kimse yardımcı olmadı ama ben yine de bulduğum çözümü anlatayım. Tek tek tüm uygulamaların ayarlarına girip "arkaplan etkinliklerini kısıtla" seçeneğini seçtim ve şarj durumum eskisi gibi oldu şu an, sorunum çözüldü.
Pil sağlığım bu şekilde;
Teknik servis hard reset attıktan sonra düzelmişti sanırım, ben de hard reset atsam mı?
Var mı aynı sorunu yaşayan birileri?Düne kadar telefonumu kullanırken şarj normalde 7-10 dakikada %1 azalırdı, bugün bir anda 3 dakikada %1 azalmaya başladı. Bu sorun telefonu ilk aldığım zaman da olmuştu, teknik servis telefonu sıfırladı ve düzeldi. Telefonu alalı 1.5 sene oldu ve aynı sorun yine başladı. Telefon gece sabaha kadar boştayken şarjı %3 azalıyordu fakat dün gece %20 azalmış. Güncellemeyi tekrar indirip kurdum fakat bir işe yaramadı, yine hızlı azalıyor şu an. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?
Pil sağlığım bu şekilde;
Edit: Kimse yardımcı olmadı ama ben yine de bulduğum çözümü anlatayım. Tek tek tüm uygulamaların ayarlarına girip "arkaplan etkinliklerini kısıtla" seçeneğini seçtim ve şarj durumum eskisi gibi oldu şu an, sorunum çözüldü.
Son düzenleme: