Redmi Note 10 Pro vs mi 11 Lite

Redmi 10 Pro kullandım çok kaliteli cihaz kalitesiz demek için kullanmanız gereklidir. Cihazı mağazada deneyerek alın bence.

Redmi ve POCO cihazlar kalite olarak Mi serisi ile karşılaştırılamaz bile :D

Yazılım, malzeme kalitesi, ergonomi ve tasarım olarak Mi serisi çok daha iyi.
 
Redmi 10 Pro kullandım çok kaliteli cihaz kalitesiz demek için kullanmanız gereklidir. Cihazı mağazada deneyerek alın bence.
Ne olursa olsun, her halükarda Mi serisi Redmi serisinden daha üstündür. Bunu 3 seneden fazla bir süredir Redmi kullanıcısı olaraktan söylüyorum. Önceden Xiaomi Redmi Note 6 Pro kullanıyordum. Açıkçası henüz Redmi ayrı bir marka değilken çıkmış bir cihazdı ve gerçekten çok kaliteliydi. Sonrasında Redmi Note 9 Pro'ya geçtim ve önceki cihazımı çok özlüyorum. Şu an babamda Redmi Note 6 Pro, kardeşimde Redmi Note 8 Pro ve bende Redmi Note 9 Pro var. Seri yükseldikçe malzeme kalitesinin düştüğünü gayet iyi tecrübe ediyorum yani. Emin olun Redmi Note 10 Pro da aynı düşüşü yaşamıştır. Bir her ne kadar görmesek de bir yerlerden kısıyorlar maliyet düşürmek için.
 
İkisi de aynı sayılabilir cihazlar mi serisi yazılım ve kalite olarak daha iyi sadece benim kafama takılan mi 11 Lite dayanıksız bir telefon gibi gelmişti ellime aldığımda.
 

Geri
Yukarı