Redmi Note 10S cihaza Pixel Experience nasıl kurulur?

miraç5353

Femtopat
Daha fazla  
Peki hocam şu an tekrar ROM atıyorum şimdi deneyeceğim.

@Kullanıcı311 hocam terminalde hala Storage is encrypted yazıyor ama datayı görüyorum Magisk'te kurabildim. Telefona şifre koyunca Of'a da geldi şu an sorunsuz datayı görebiliyorum. Tekrar iyi sosyaller hocam :)

Ben de Redmi Note 10S cihazima kurmak istiyorum ama pek bilgim yok rica etsem yardimci olabilir misiniz?

Herkese merhaba, ben Redmi Note 10S cihaza PixelExperience ROM atmak istiyorum fakat Xiaomi tarafında bu işler nasıl dönüyor bilmiyorum. Biriniz kurmamda yardımcı olabi.

Herkese merhaba, ben Redmi Note 10S cihaza PixelExperience ROM atmak istiyorum fakat Xiaomi tarafında bu işler nasıl dönüyor bilmiyorum. Biriniz kurmamda yardımcı olabilirim?

Herkese merhaba, ben Redmi Note 10S cihaza PixelExperience ROM atmak istiyorum fakat Xiaomi tarafında bu işler nasıl dönüyor bilmiyorum. Biriniz kurmamda yardımcı olabilirim?

Rica etsem Redmi Note 10S cıhazıma PixelExperience kurmamda yardımcı olabılır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
crDroid ve LineageOS kurabilirsiniz. Forum dışında başka yerden iletişime geçemeyiz.

Başka bir sorunuz olursa yeni bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

crDroid ve LineageOS kurabilirsiniz. Forum dışında başka yerden iletişime geçemeyiz.

Başka bir sorunuz olursa yeni bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

İkisine de baktım LineageOS begendım sanırım daha ıyı, hiçbir bılgım yok neredeyse yardımcı olursanız kurabılırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı