Redmi Note 11 5G telefonunu almak mantıklı mı?

R.K.G

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni telefon aldık, ama araştıramadım, bu telefonu kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlarını bilmiyorum daha yeni bir cihaz. Arayüzü umarım çıkarmaz. Son sürümlerle arayüz eskisine göre çok daha iyi.

Hocam forumda en aktif ve bilgi sahibi sizsiniz sanırım. Samsung S20 FE ve Note 11 Pro arasında gidip geliyorum. Samsunga karşı olan ön yargılarımı kıramıyorum. Senelerce Huawei ve Xiaomi kullandım. Çevreme de tavsiye ettim Note 8 Note 9 ve yeni çıkan Note 10 serisi cihazları kullanan eş dost akrabalarımdan hiçbir sıkıntı ve sorun duymadım. İnternette karşılaştırma videolarına baktığımda Note 11 Pro Samsung S20 FE'den çok çok farkı olan bir telefon değil. Sizin özellikle herkese S20 FE önermenizin esas amacı nedir? Samsung S20 FE'nin çok daha iyi olduğunu belirtiyorsunuz. Tasarımsal olarak da Note 11 Pro'yu cok beğeniyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette karşılaştırma videolarına baktığımda Note 11 Pro Samsung S20 FE'den çok çok farkı olan bir telefon değil.
Dağlar kadar fark var iki model arasında. Kamera olarak S20 FE çok daha üstün. Donanım ve performans olarak arada devasa fark var. Bir tarafta Mediatek G96 var, diğer tarafta Snapdragon 865 var. Nasıl fark olmasın. Note 11 Pro daha A33 ve A52 kamerasıyla baş edemiyor.
S20 FE önermemizin fiyatına göre çok iyi bir cihaz olması ama şu an 8000 TL eskisi gibi fiyat performans değil.

Dağlar kadar fark var iki model arasında. Kamera olarak S20 FE çok daha üstün. Donanım ve performans olarak arada devasa fark var. Bir tarafta MediaTek G96 var, diğer tarafta Snapdragon 865 var. Nasıl fark olmasın. Note 11 Pro daha A33 ve A52 kamerasıyla baş edemiyor.
S20 FE önermemizin fiyatına göre çok iyi bir cihaz olması ama şu an 8000 TL eskisi gibi fiyat performans değil.

Hocam çok teşekkür ediyorum sana. Biraz daha araştırdım bahsettiğiniz gibi dağlar kadar fark varmış 2 model arasında. S20 FE siparişini veriyorum şu anda. Bir de bu telefonun yanına maximum 400 - 450 TL arasında bir Bluetooth kulaklık öneriniz var mı? Tekrardan teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı