Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Ben kendim 4 yıldır Redmi Note 9 kullanıyorum ama her türlü sıkıntıyı yaşadım ve arayüz aşırı berbat ısınma, donma, kasma filan çok oluyor sence bu telefondada olur mu? Bir de HyperOS diye arayüz yapıyorlar acaba onunla stbiliteyi artırabilirler mi?

Yazılım konusunda net bir şey diyemem ancak cihaz donanım olarak çok sağlam, kasma, donma vs yaşamadım hiç. Elimde hem Note 10 Pro hem Note 12 Pro 5G var ikisi de gayet iyi.

Ben kendim 4 yıldır Redmi Note 9 kullanıyorum ama her türlü sıkıntıyı yaşadım ve arayüz aşırı berbat ısınma, donma, kasma filan çok oluyor sence bu telefondada olur mu? Bir de HyperOS diye arayüz yapıyorlar acaba onunla stbiliteyi artırabilirler mi?

Hocam Redmi Note 8 şu anki kullandığınız telefondan bence kat kat iyi 12 Pro 5G'de olması imkansız ayrıca 12Pro alacak varsa üzerine 2-3K daha koyup 13 Pro 5G alabilir en az 6-7 senesi var.

Ben kendim 4 yıldır redmi note 9 kullanıyorum ama her türlü sıkıntıyı yaşadım ve arayüz aşırı berbat ısınma,donma,kasma filan çok oluyor sence bu telefondada olur mu . Bide hyperos diye arayüz yapıyorlar acaba onla stbiliteyi artırabilirler mi ?
HyperOS bir devrim gibi diyorlar ama yine Android kullanıyor. Yani isim değişikliği gibi düşünün. Yeni arayüz daha iyi duruyor ama. HyperOS Androis kullandığı için stabilize artıp azalmayacaktır. Ufak artışlar olabilir tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı