Redmi Note 12 Pro 5G hard brick mi oldu?

ozcifci.yusuf21

Hectopat
Telefona Mi Flash üzerinden ROM atarken telefon sustu hiçbir şekilde tepki vermiyor güç tuşu ve ses kısmaya basılı tutunca 3sn algılıyor sonra gidiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Öğrenciyim durumum pek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kısma güç tuşuna basılı tutunca 3 saniye görüyor sonra gidiyor.

Hocam Redmi telefon telegramındaki insalara sormanız daha doğru, bende çok fazla ROM attım ama genelde en fazla normal bnrick oldu, onun çözümü çok basit oluyor, ama şimdi şehir dışındayım çok ilgilenemiyorum.

Ama şunu kesinlikle dene, eğer olmazsa hard brick olmuştur kurtarılamaz: Ses açma ve güç tuşuna aynı anda bas, telefon titreyince elini çek, eğer Fastboot menüsüğ gelirse normal brick oolmuştur yeni ROM falashlarsan sorun çözülür ama ne fatboot ne de recovery gelmiyorsa muhtemelen telefon ölmüştür.

Hocam Redmi telefon telegramındaki insalara sormanız daha doğru, bende çok fazla ROM attım ama genelde en fazla normal bnrick oldu, onun çözümü çok basit oluyor, ama şimdi şehir dışındayım çok ilgilenemiyorum.

Ama şunu kesinlikle dene, eğer olmazsa hard brick olmuştur kurtarılamaz: Ses açma ve güç tuşuna aynı anda bas, telefon titreyince elini çek, eğer Fastboot menüsüğ gelirse normal brick oolmuştur yeni ROM falashlarsan sorun çözülür ama ne fatboot ne de recovery gelmiyorsa muhtemelen telefon ölmüştür.
Herkesin çöp dediği telefonumu forumdan bulduğum bi abi kurtardı ne recovery ne fastboot giriyordu hiçbir tepki yoktu telefonda dediğiniz gibi ölü gibiydi yeni rom kurdu üstüne imei attı ihtiyacınız varsa yönlendirebilirim.

Herkesin çöp dediği telefonumu forumdan bulduğum bir abi kurtardı ne recovery ne Fastboot giriyordu hiçbir tepki yoktu telefonda dediğiniz gibi ölü gibiydi yeni ROM kurdu üstüne IMEI attı ihtiyacınız varsa yönlendirebilirim.

O sıralar vaktim olsaydı belki bende yardımcı olurdum ama merak ettiğim bir şey var, Mi Flash ile mifirm sitesinden indirdiğiniz ROM'u mu flashladınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı