@Ünal00 Telefonu sıfırlama işleminin teknik anlaşılmaz bir şekilde yazılmış hali. Zararlı değil ancak kurtarma menüsünden yapılıyor. Ayarlarda bulunan sıfırlama ayarından farklı.
Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung OneUI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.
@Ünal00 telefonu sıfırlama işleminin teknik anlaşılmaz bir şekilde yazılmış hali. Zararlı değil ancak kurtarma menüsünden yapılıyor. Ayarlarda bulunan sıfırlama ayarından farklı.
Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung One UI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.
İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...
İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...
Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.
Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.
Bende de Note 9 Pro vardı öyle bir cihaz Redmi tarafına bir daha gelmez diye düşünüyorum çok iyi telefondu ama kronik sıkıntıları vardı fazla ısınıyordu, dokunmatiği kendi kendine işliyordu bu hatalara rağmen performansı çok iyiydi ne olduysa Note 9 Pro'dan sonra bozdular.
İlk "wipe cache" yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Yerlerinin değiştirilmesinin bir soruna neden olacağını düşünmüyorum ancak önce ön belleği temizlemek bana daha mantıklı geliyor.