Redmi Note 13 HyperOS 2 güncellemesinden sonra arayüzde kasma sorunu?

10 binlik telefon. Yapacağı işler belli ama Pro 5G versiyonu bayağı güçlü, yazılımı iyi yapsalar iş yapacak telefonlar aslında.

Hocam Samsung'un 5 bin TL'lik telefonu ile karşılaştırıyorum (Galaxy A04s) 2 yıllık telefon olmasına rağmen gram kasma yok adamların yazılımı kaliteli Xiaomi de durum böyle.

Hocam Samsung'un 5 bin TL'lik telefonu ile karşılaştırıyorum gram kasma yok adamların yazılımı kaliteli Xiaomi de durum böyle.

Ana menüde kasma yerine oyun ve performans karşılaştırması yapmanız gerek. Ana menüde bende kasıcılık vs yok. Ara sıra yeniden başlatıyorum bekliyorum 2-3dk düzeliyor.

Ana menüde kasma yerine oyun ve performans karşılaştırması yapmanız gerek. Ana menüde bende kasıcılık vs yok. Ara sıra yeniden başlatıyorum bekliyorum 2-3dk düzeliyor.

Hocam oyun performansı fiyatına göre iyi ama ana menü berbat ana menünün akıcı olması için benim telefonda 2-3 gün hiç yeniden başlatılmamış olması lazım.

En büyük korkum da telefonun güncelleme desteği bittiği zaman kötü bir yazılımda kalması inşallah iyi bir yazılımda kalır.

Hocam oyun performansı fiyatına göre iyi ama ana menü berbat ana menünün akıcı olması için benim telefonda 2-3 gün hiç yeniden başlatılmamış olması lazım.

Ek bellek olarak 8 GB ayarlı bende, onun dışında menü derli toplu, hareketler tuşla değil IPhone'daki gibi kaydırmalı yapıyorum daha iyi oluyor, kilit ekranında uzun basıp daha iyi tema bulmuştum onunla daha iyi oldu akıcılık vs. MeFeat yüklerseniz kilitli özel özellikler de açılıyor AI ile kare oluşturma vb.

En büyük korkum da telefonun güncelleme desteği bittiği zaman kötü bir yazılımda kalması inşallah iyi bir yazılımda kalır.
HyperOS 3 alacak ama ne kadar dayanabilecek bilemiyorum.

Örnek: Performans modu gibi bir sürü şey var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-14-21-46-32-177_com.tije.mefeat.jpg
    Screenshot_2025-03-14-21-46-32-177_com.tije.mefeat.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 31
Ek bellek olarak 8 GB ayarlı bende, onun dışında menü derli toplu, hareketler tuşla değil IPhone'daki gibi kaydırmalı yapıyorum daha iyi oluyor, kilit ekranında uzun basıp daha iyi tema bulmuştum onunla daha iyi oldu akıcılık vs. mefeat yüklerseniz kilitli özel özellikler de açılıyor AI ile kare oluşturma vb.

HyperOS 3 alacak ama ne kadar dayanabilecek bilemiyorum.

Örnek: Performans modu gibi bir sürü şey var.

Hocam me featı nereden yükleyeceğiz ve yüklendikten sonra telefonun orijinalliği bozulmaz değil mi?

Hocam me featı nereden yükleyeceğiz ve yüklendikten sonra telefonun orijinalliği bozulmaz değil mi?
Boot vs gerekmediği için garanti vs etkilemiyor.

Buradan yüklemiştim. Kendi sunucularından indirmeyi başaramadım. Techolayda var bu.

Konu

Pil kısmından da şarj hızını HIZLAN yapmayı unutmayın.

Boot vs gerekmediği için garanti vs etkilemiyor.

Buradan yüklemiştim. Kendi sunucularından indirmeyi başaramadım. Techolay'da var bu.

Konu

Pil kısmından da şarj hızını hızlan yapmayı unutmayın.

Hocam bu işlemleri yaptıktan sonra programı silsem ayarlar gider mi yoksa kalır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı