- Makaleler
- 5
Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung OneUI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.Bende hyperosa geçtiğim için çok pişmanım bilmiyordum telefonu ilk aldığımda ne güzel MIUI 14 vardı gittim hyperosa geçtim keşke geçmeseydim.
@Ünal00 telefonu sıfırlama işleminin teknik anlaşılmaz bir şekilde yazılmış hali. Zararlı değil ancak kurtarma menüsünden yapılıyor. Ayarlarda bulunan sıfırlama ayarından farklı.
Mecbur olmasam yüzüne bakacağım cihazlar üretmiyor. Fakat aileyi de zorlamamak gerek. Elimden gelenin en iyisi buydu, bende bunu tercih ettim.Bende hyperosa geçtiğim için çok pişmanım bilmiyordum telefonu ilk aldığımda ne güzel MIUI 14 vardı gittim hyperosa geçtim keşke geçmeseydim.
Samsung bile düşük modellerine 5 yıldan az güncelleme desteği vermiyor bu Xiaomi akıllanmaz.
Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung One UI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.
İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...Önceden MIUI'ı kınıyordum HyperOS ondan daha da beter çıktı bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim bir yazılım bu kadar nasıl kötü olabilir.
Mecbur olmasam yüzüne bakacağım cihazlar üretmiyor. Fakat aileyi de zorlamamak gerek. Elimden gelenin en iyisi buydu, bende bunu tercih ettim.
İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...
Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.Doğrudur hocam Xiaomi önceden iyiydi. Artık yeni modelleri önceki modellerden ısıtıp ısıtıp önümüzde koyuyorlar.
Çekik gözlüler bir işi de düzgün yapamıyorlar.
Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.
Telefona" hard reset" ve "wipe cache" işlemi yaptınız mı güncelleme sonrası?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.