Redmi Note 13 HyperOS 2 güncellemesinden sonra arayüzde kasma sorunu?

Bende hyperosa geçtiğim için çok pişmanım bilmiyordum telefonu ilk aldığımda ne güzel MIUI 14 vardı gittim hyperosa geçtim keşke geçmeseydim.
Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung OneUI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.

@Ünal00 telefonu sıfırlama işleminin teknik anlaşılmaz bir şekilde yazılmış hali. Zararlı değil ancak kurtarma menüsünden yapılıyor. Ayarlarda bulunan sıfırlama ayarından farklı.

Tamamdır hocam belki denerim şu an kasma geçti sürekli devam ederse yaparım.

Bende hyperosa geçtiğim için çok pişmanım bilmiyordum telefonu ilk aldığımda ne güzel MIUI 14 vardı gittim hyperosa geçtim keşke geçmeseydim.

Samsung bile düşük modellerine 5 yıldan az güncelleme desteği vermiyor bu Xiaomi akıllanmaz.
Mecbur olmasam yüzüne bakacağım cihazlar üretmiyor. Fakat aileyi de zorlamamak gerek. Elimden gelenin en iyisi buydu, bende bunu tercih ettim.

Görsellik harici hiçbir fark olmaması zoruma gidiyor. Samsung One UI 7'yle beraber çok şey değiştiriyor. Fakat HyperOS 2'de MIUI 10'da bulunan saçmalıklar bile duruyor.

Önceden MIUI'ı kınıyordum HyperOS ondan daha da beter çıktı bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim bir yazılım bu kadar nasıl kötü olabilir.

Önceden MIUI'ı kınıyordum HyperOS ondan daha da beter çıktı bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim bir yazılım bu kadar nasıl kötü olabilir.
İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...

Mecbur olmasam yüzüne bakacağım cihazlar üretmiyor. Fakat aileyi de zorlamamak gerek. Elimden gelenin en iyisi buydu, bende bunu tercih ettim.

Doğrudur hocam Xiaomi önceden iyiydi. Artık yeni modelleri önceki modellerden ısıtıp ısıtıp önümüzde koyuyorlar.

İnanın MIUI'ı mumla arıyorum. Çoğu kişi de öyle. Şimdi Samsung kullanıcıları güncelleme iki hafta gecikti diye Samsung'a demediğini bırakmadı. Bizim de burada yaşadıklarımıza bak. Şaka gibi...

Çekik gözlüler bir işi de düzgün yapamıyorlar.

Doğrudur hocam Xiaomi önceden iyiydi. Artık yeni modelleri önceki modellerden ısıtıp ısıtıp önümüzde koyuyorlar.

Çekik gözlüler bir işi de düzgün yapamıyorlar.
Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.

Hele Note 8 Pro zamanları neydi be. S10'la kafa kafaya çıkıp, S9'a kafa tutmuştu performans olarak. Şimdi Note 13 Pro'nun S23'le rekabe ettiğini düşünün. O zamanki bıraktığı etki çok farklıydı.

Bende de Note 9 Pro vardı öyle bir cihaz Redmi tarafına bir daha gelmez diye düşünüyorum çok iyi telefondu ama kronik sıkıntıları vardı fazla ısınıyordu, dokunmatiği kendi kendine işliyordu bu hatalara rağmen performansı çok iyiydi ne olduysa Note 9 Pro'dan sonra bozdular.

Telefona" hard reset" ve "wipe cache" işlemi yaptınız mı güncelleme sonrası?

Hocam bu işlemi bugün yapmaya karar verdim inşallah işe yarar ilk hard reset olanı mı wipe cache olanı mı yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı