Redmi Note 13 Pro Plus 5G alınır mı?

Hocam şahsen bunlarla uğraşmak istersen al cihaz güzel hoş. Yok dersen karar sana kalmış.

Evet iPhone kullanmak istiyorum ancak şu an yurt içi almaya kalksam çöp iPhone 11 bile 22 lira 13 alıp 4 ayda 6S gibi bir telefon alıp yanında taşımak daha mantıklı uzatma da yapılıyor 2 aylık 500 TL bir şey bence değer ama 8 ayda bir uğraşmak gerekir.

Evet iPhone kullanmak istiyorum ancak şu an yurt içi almaya kalksam çöp iPhone 11 bile 22 lira 13 alıp 4 ayda 6S gibi bir telefon alıp yanında taşımak daha mantıklı uzatma da yapılıyor 2 aylık 500 TL bir şey bence değer ama 8 ayda bir uğraşmak gerekir.
Hocam uğraşırım derseniz direk alın bu fiyata kaçmaz.

Aslında küçük bir çanta alıp elde taşımalık veya asmalık rahat olur.

Hocam uğraşırım derseniz direk alın bu fiyata kaçmaz.

Alacağım ama çok kararsızım yurt dışı iPhone alsam riskli yarın bir gün belki bu süre kısalacak ne olacağı belli değil yurt içi alsam çok pahalı ben o parayı o telefona verirsem gece uyuyamam. Çünkü para kolay kazanılmıyor öldüm bittim 15 gündür bugünde gittim 16 gün.

Aslında küçük bir çanta alıp elde taşımalık veya asmalık rahat olur.

Alacağım ama çok kararsızım yurt dışı iPhone alsam riskli yarın bir gün belki bu süre kısalacak ne olacağı belli değil yurt içi alsam çok pahalı ben o parayı o telefona verirsem gece uyuyamam. Çünkü para kolay kazanılmıyor öldüm bittim 15 gündür bugünde gittim 16 gün.
İşte oda sıkıntı hocam risk işi şuan , iyi karar verin . Yada bunlarla uğraşmayıp TR den garantili güzel cihaz alınabilir. Aslında bütçeniz Söylerseniz ona göre bulurduk.

İşte oda sıkıntı hocam risk işi şu an, iyi karar verin. Ya da bunlarla uğraşmayıp TR'den garantili güzel cihaz alınabilir. Aslında bütçeniz söylerseniz ona göre bulurduk.

Hocam bütçem 20 bin TL. Ama yurt içi Android cihaz alınmaz yurt dışı alıp sorunsuz kullanmak varken yarı fiyatına yurt içi telefon almam ben şahsen iPhone alırım yurt içi oda temiz ikinci el oda riskli gerçekten fakir olmak zor bir şey ya 😂

Hocam bütçem 20 bin TL. Ama yurt içi Android cihaz alınmaz yurt dışı alıp sorunsuz kullanmak varken yarı fiyatına yurt içi telefon almam ben şahsen iPhone alırım yurt içi oda temiz ikinci el oda riskli gerçekten fakir olmak zor bir şey ya 😂
Hocam Android yurt içi istemediniz ama bu fiyata

Samsung Galaxy S23 FE önerirdim şahsen güzel cihaz ama.
Yurt dışı Riskine girilebilir .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı