Redmi Note 5 cihazım 1 aydır serviste

Nereden aldın sen bu cihazı? Fatura var mı elinde? KVK garantili diye mi satıldı cihaz sana? Eğer öyle ise durum satıcı tarafında daha da vahim bir duruma dönüşür.
Mağazadan faturasız fişsiz, al gülüm ver gülüm usulü bira alışveriş mi yoksa internet üzerinden faturası - kaydı kuydu olan bir alışveriş mi bunu belirt bana net bir şekilde. En önemli nokta burası.
Hocam Osmangazi Üniversitesi'nde çalışanlar için Gazikoop diye bir yer var. Elimde nakit olmadığı için çok az bir farkla ve ayda 100 TL ödeme ile aldım. Gazikoop'un olayı şu, mağazadan telefonu alıp size veriyor. Gazikoop, telefonu Şengüller Elektronik'ten aldı. Telefonda 1 yıl sonra bazı arızalar çıkınca Gazikoop'a verdim. Onlar da Şengüller'e gönderdi. Bugün Gazikoop ile görüştüm ve mağazanın ürünü servise geç teslim ettiğini öğrendim ama sonuçta biz telefonu gönderdik. Bu durumda ne yapabilirim?

20 iş günü servise ulaştıktan sonrası için geçerli.
Sizin telefonu servise gönderirken aracı firma kullanıyor olmanız bizzat geç gidip geç gelmesine razıyım demek oluyor zaten.
En hızlı işlem direk servise kargo ile gönderme sonucu olur.
Siz süreci takip edebiliyor iseniz yetkili servise ulaştığı tarihten itibaren 20 iş günü olarak hesaplayın.

Ama anladığım kadarı ile kutu içinden çıkan kağıtlara veya faturanıza hiç bakmamışsınız bile. Kutudan hangi servisin kartı çıktı bu belli mi?

Sorduğum sorulara net cevap vermemişsin yalnız. Fatura var mı elinde demiştim? Adına kesilmiş bir fatura var mı?
Elbette var.
20 iş günü servise ulaştıktan sonrası için geçerli.
Sizin telefonu servise gönderirken aracı firma kullanıyor olmanız bizzat geç gidip geç gelmesine razıyım demek oluyor zaten.
En hızlı işlem direk servise kargo ile gönderme sonucu olur.
Siz süreci takip edebiliyor iseniz yetkili servise ulaştığı tarihten itibaren 20 iş günü olarak hesaplayın.

Ama anladığım kadarı ile kutu içinden çıkan kağıtlara veya faturanıza hiç bakmamışsınız bile. Kutudan hangi servisin kartı çıktı bu belli mi?
Tabii ki baktım. Neden bakmayayım ki? KVK garantili olduğu yazıyordu kutuda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı