- Makaleler
- 35
OS ile alakalı değil, telefonun işlemcisi ile alakalı o.Ben LineageOS için genelde ARM seçiyorum.
OS ile alakalı değil, telefonun işlemcisi ile alakalı o.Ben LineageOS için genelde ARM seçiyorum.
Biliyorum hocam sıkıntısız çalışması için ARM seçiyorum hep.OS ile alakalı değil, telefonun işlemcisi ile alakalı o.
Kurulum rehberinde ne kurulması söyleniyorsa onu kurun.Biliyorum hocam sıkıntısız çalışması için ARM seçiyorum hep.
Peki siz bilirsiniz çalışır çalışmaz beni bağlamaz.Kurulum rehberinde ne kurulması söyleniyorsa onu kurun.
Genelleme yapamazsın. Bilgisi olmayan biri, LineageOS kurulumlarının hepsinde ARM olarak indiriliyor sanabilir.Telefonların mimarisi anında ARM64 olarak inmedi hocam ben eski cihazlara attığım için ARM kullanıyorum.
Mantıklı.Genelleme yapamazsın. Bilgisi olmayan biri, LineageOS kurulumlarının hepsinde ARM olarak indiriliyor sanabilir.
Ben o sorunu SD kart üzerinden atarak çözüyorum belki başka bir çözümü vardır.Arkadaşlar telefondan dosyayı telefona atacağım ama bilgisayar şimdi de telefonu görmüyor ne yapabilirim?
@416274 @Ellie Williams
İşletim sistemini sildim bile hocam. OTG ile denedim onu da görmedi.Ben o sorunu SD kart üzerinden atarak çözüyorum belki başka bir çözümü vardır.
TWRP ekranında gözükmüyor ise işletim sistemi çalışıyor iken atmayı deneyin.
Hocam elinizde boşta olan bir SD kart var mı? Eğer varsa başka bir telefondan dosyayı atıp telefona atıp kullanabilirsiniz.İşletim sistemini sildim bile hocam. OTG ile denedim onu da görmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.