Redmi Note 7 Kaç Yıl Daha Gider?

vextren

Kilopat
Şu anda 4/64 model bir Redmi Note 7 kullanıyorum, aldığımdan beri hiçbir parçasını değiştirmedim. Kasma donmalar nadiren oluyor. Biraz şarj tutma sorunları da başladı normal olarak 3,5 yılda. Bataryayı bu ürünle değiştirmeyi düşünüyorum. Bataryası yenilenmiş bir şekilde kaç yıl daha gider? İleride Xiaomi 14 Lite veya S24 almayı planlıyorum bütçe durumuna göre. Bu modelleri gösterir mi?

Şu anda 4/64 model bir Redmi Note 7 kullanıyorum, aldığımdan beri hiçbir parçasını değiştirmedim. Kasma donmalar nadiren oluyor. Biraz şarj tutma sorunları da başladı normal olarak 3,5 yılda. Bataryayı bu ürünle değiştirmeyi düşünüyorum. Bataryası yenilenmiş bir şekilde kaç yıl daha gider? İleride Xiaomi 14 Lite veya S24 almayı planlıyorum bütçe durumuna göre. Bu modelleri gösterir mi?

Redmi Note 7 zaten aşağı yukarı ömrümü tamamlamış bir cihaz. Yerinizde olsam batarya ile vs uğraşmadan satıp yeni bir cihaza geçerdim, bütçeniz varsa.

Bende de RN8 var. Şarjı az tutmaya başladı. Bende powerbank aldım öyle kullanıyorum.

Attığınız batarya alınabilir genel olarak kullanılan ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bir marka. Onun dışında ilk yazan arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bütçeniz var ise değiştirmek en iyisi olacaktır. Onun dışında sonuç olarak çok eski bir cihaz değil. Kullanmaya devam etmeniz de sorun yok. Ama çok uzun süre sizi idare edeceğini düşünmüyorum belki 2 sene veya daha fazla. Kullanıma ve duruma göre değişebilecek bir durum.

Bende de RN8 var. Şarjı az tutmaya başladı. Bende powerbank aldım öyle kullanıyorum.
Bende powerbank ile geziyorum ama her yere de götürülmüyor. Biraz sıkıntı olmaya başladı.

Redmi Note 9 kullanıyorum 2.5 senedir. O bile gitmemeye başladı. Note 7'nin fazla bir ömrü kaldığını sanmıyorum.
Arkadaşımda var aşırı donma/kasma yaşıyor. Sizde de oluyor mu? Bazen telefonu youtubeda video izlerken donup kapanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı