Redmi Note 7 kronik hata var mı?

64GB alacaksan ortalama fiyat 1650TL şuan. Ben koşulsuz şartsız iade politikasını beğendiğim için 50-60TL fazla verip Hepsiburada üzerinden satın aldım. Telefon gibi cihazlar alırken 50-100TL'yi gözüm görmüyor nasıl olsa fiyatını sonuna kadar hak ediyor bu aletler, sürekli elinde netice itibariyle.

6 Gb Ram/128 Gb hafızası var mı peki arkadaşlar ?
64GB alacaksan ortalama fiyat 1650TL şuan. Ben koşulsuz şartsız iade politikasını beğendiğim için 50-60TL fazla verip Hepsiburada üzerinden satın aldım. Telefon gibi cihazlar alırken 50-100TL'yi gözüm görmüyor nasıl olsa fiyatını sonuna kadar hak ediyor bu aletler, sürekli elinde netice itibariyle.
Bahsettiğiniz fiyat bu linkteki mi dostum ? Siz de ithalatçı garantili mi sipariş ettiniz ?

Temmuz 20 gibi sipariş etmiştim, hemen hemen 2 aydır kullanıyorum aktif olarak. Telefonda hiçbir probleme rastlayamadım. Konuşma esnasında ekranın açılmasından bahsedilir, her telefonda olan bir şey halbuki. Güç tuşunun görüşmeyi sonlandırma özelliğini kapatırsın; ekranı kapatır gönül rahatlığı ile konuşursun. Çünkü 1 saatlik konuşmalarda telefon ister istemez kulaktan uzaklaşıyor, robot değiliz.

Ahizesi anlaşılmıyor diyen olmuş, telefonda en önemsediğim konulardan biridir ahize performansı. Gayet memnun kaldım, anlaşılır ve yüksek ses veriyor. IPhone marka telefonlarda olduğu gibi karşıdaki insanın ne söylediğini tahmin ederek iletişim kurmuyorsun :)

Güzel telefon ya, alınır her türlü :)
3 aydır kullanıyorum. Bazen bildirim sorunu yaşıyorum. Mesela yarım saat önce gelen mesajın bildirimi yarım saat sonra tekrardan geliyor. Böyle bir sorun sizde de var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı