Redmi Note 7 Nasıldır?

Dostum açıkcası 2 ay önce Mi 8 Lite aldığıma beni yarı pişman eden telefon. Aylardır Türkiye'ye gelmedi diye sıkıldım bunu aldım. Webtekno sağlamlık testi yaptı ve oldukça sağlam. Performans olarak da fiyatına göre gayet iyi olacaktır, donanımları benzer iki telefonun.

Bu modellerde cince reklamlar çıkıyor tarzı yorumlar duyuyorum ne kadar doğru ? Sağlamlık testine baktım ve gerçekten sağlam telefon fakat yazılım alanında nasıl performans sunuyor Xiaomi ?

Bu modellerde cince reklamlar çıkıyor tarzı yorumlar duyuyorum ne kadar doğru ? Sağlamlık testine baktım ve gerçekten sağlam telefon fakat yazılım alanında nasıl performans sunuyor Xiaomi ?

Redmi 5 Plus kullanıyorum, MIUI arayüzü oldukça kullanışlı ve hoş. Global model telefonda çince reklam çıkmaz, Türkiye'deki Mi Store'dan alırsan Çince reklam filan olmaz. Ek olarak bazı uygulamaların içinde reklam çıkıyor mesela müzik uygulamasının içinde reklam çıkıyor, ama yanlış hatırlamıyorsam Xiaomi bunların kaldırılacağını söylemişti.

Reklam çıkıyordu ama Çince değildi. Son zamanlarda çıkmıyor bana hiç. Sadece arada bir müzik uygulamasından bildirim geliyor, "yeni bir dosya bulundu" yada İngilizce "30'dan fazla bedava müzik" gibi, onun da reklam çıkarmak için olduğunu söylüyordu bazıları. Reklamlar tam ekran değil bu arada sadece bant şeklinde. Technopat'daki gibi video da değil :) Ondan çok sıkıntı yapmıyor. Tavsiyeleri kapat diyince gidiyor diyorlardı yaptım ve gitti onunla mı alakalı tam değilim kapatmama rağmen arada çıkıyordu 1-2 hafta öncesine kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı