Redmi Note 7 Nasıldır?

Root gerektiren bir işlem ile kaldırabiliyorsunuz.
Telefonu aldığım markadan böyle bir hizmet beklemem açıkçası diğer markalar yapmayıp kendileri yapması bence zoruma giden bir detay.
Ek olarak ROOT ile kaldıranlar olabilir bilmeyenler için kısaysa açıklama yaparsanız başkalarına gerçekten yardımı dokunabilir.

Ben hiç görmüyorum.
Denk gelmemiş olabilir ancak hala görenler ve şikayetçi insanlar sayısı çok. Örneğin sola kaydırınca dolar ve hisse senetleri fiyatları var ortalamışlar kenara kaydırdığında reklam kısmı çıkıyor küçük olsa da müzik uygulaması gibi bir uygulamada üstte şablon gibi reklamlarda denk geliyordu.
Bİr çoğunu ayardan kapatsak da bunu tercih meselesi olarak sunmak bile yanlış bana kalırsa yanlış bir politika izliyorlar.

Telefonu aldığım markadan böyle bir hizmet beklemem açıkçası diğer markalar yapmayıp kendileri yapması bence zoruma giden bir detay.
Ek olarak ROOT ile kaldıranlar olabilir bilmeyenler için kısaysa açıklama yaparsanız başkalarına gerçekten yardımı dokunabilir.
Sanırım ROOT işlemsiz de yapılabiliyor. Ben linki vereyim çünkü anlatımı uzun, ama merak etmeyin basit bir yöntem.

Telefon nasıl :D Mavi renk ise telefon mavi renk nasıl duruyor ? Kamera, batarya performansları nasıl ? Facebook, İnstagram ve Chrome açık iken kasmalar oluyor mu ?
Telefon bence fiyatını sonuna kadar hakediyor. Muadillerine göre daha iyi performans verdiğini neredeyse her yerde söylüyorlar. Ben siyah rengini aldım ama aynı renge sahip arkadaşımınki de fena durmuyor böyle ışıklı mışıklı yansımalı :).
Kamera baya iyi ama 4K çekimi yok. En yüksek 1080p 60 fps kayıt yapabiliyorsun. 48 Megapiksel olayına fazla aldanma. 48 MP ile fotoğraf çektiğinde arkadaki detayların çözünürlüğü artıyor sadece. Ama yine de gayet başarılı kamerası.
Bataryayı da şöyle anlatayım, normal kullanımda şarjı 3.5 gün kadar gitti. 4000 mAh kapasiteye sahip. (Gerçi ben alalı 1 hafta oldu o yüzden olabilir. İleride ne olur bilmiyorum.)
Kasma, donma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Miui arayüzüne sahip saf android değil. Gayet kullanışlı.
Almanı öneririm. Zaten ilk piyasaya çıktığında çıktığı gün stokları biten bir telefon.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı