Redmi Note 8 2019 TWRP atılmalı mıdır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba. Benim Redmi Note 8'im var ve güncelleme desteği kesildi. Buna TWRP atmalı mıyım? IMEI gider mi? IMEI gitmemesi için ne yapmalıyım? Doğru ROM'u kurarak brick olma ihtimali var mı? Hard brick olursa nasıl kurtarırım?

Hocam en ufak hata da bırakın IMEI'yi telefonu çöpe atarsınız, bu öyle bir şey yani.

Ben Samsung tabletime ROM atıyorum yani bu işlerden anlayan birisiyim. Bu Xiaomi'yi bilmediğim için doğru ROM'u kursamda harf brick olma ihtimali var mı?

@F4T1H

Xiaomi kullandığım dönemlerde kurmuştum ADB üzerinden, recovery olarak falsh'layınca IMEI gitmemişti ancak ROM atmamıştım, TWRP atmanız IMEI'yi götürmez ancak tüm sistemi yedekleyip bilgisayara yedek olarak aktarmanız sizin için daha iyi olur.

Merhaba. Benim Redmi Note 8'im var ve güncelleme desteği kesildi. Buna TWRP atmalı mıyım? IMEI gider mi? IMEI gitmemesi için ne yapmalıyım? Doğru ROM'u kurarak brick olma ihtimali var mı? Hard brick olursa nasıl kurtarırım?
Baya uzun kullandım o telefonu. MiUI 13 Android 11 ile desteği sonlanacak o yüzden daha sonlanmadı. Ekstra olarak eğer yurtdışı değilse cihaz, imei'si gitmeyecektir rahat olun. PixelExperience romunu önerebilirim.

Hayır o direkt MiUI 13 Android 12 alacak. Sizin cihazınız ise MiUI 13 Android 11 alacak.
@uurcan7 MIUI 13 berbat diyorlar zaten MIUI 13 ü bu cihazın kaldıracağını sanmıyorum

@uurcan7
Baya uzun kullandım o telefonu. MiUI 13 Android 11 ile desteği sonlanacak o yüzden daha sonlanmadı. Ekstra olarak eğer yurtdışı değilse cihaz, imei'si gitmeyecektir rahat olun. PixelExperience romunu önerebilirim.
Peki bu cihaza hiç twrp attınızmı?

Hocam en ufak hata da bırakın IMEI'yi telefonu çöpe atarsınız, bu öyle bir şey yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
peki bu hard brick olunca kurtara bilirsiniz diyor

@uurcan7

@Xantern

Son düzenleme:
@uurcan7 MIUI 13 berbat diyorlar zaten MIUI 13 ü bu cihazın kaldıracağını sanmıyorum

@uurcan7

Peki bu cihaza hiç twrp attınızmı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
peki bu hard brick olunca kurtara bilirsiniz diyor

@uurcan7

@Xantern

Tabii ki attım. Yoksa neden rom önereyim? Bütün romları denedim denilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı