Redmi Note 8 el uyuşturuyor

Samsung galaxy s6 telefonumda aynisi oluyordu. Telefonu yan tuttugumda sarj soketinin oldugu taraftaki elim uyusuyordu. Hatta telefonun yonunu degistirdigimde oteki elim uyusuyordu.
S10+' a gectim onda da hafiften var.
Sebebini bilmiyordum bende bi cesit dalga radyasyon vb. diye dusunuyordum tek degilmisim meger..

Telefonu başka biri kullanabilir mi belki sorun senden de kaynaklı olabilir, değilse servise gönderin telefonu.

Çok ilginç. Bence SAR değeri ile bir alakası yok. Xiaomi kadar büyük bir firmanın insana zarar verecek bir telefon yapmış olması ihtimali çok düşük.

Arkadaşın dediği gibi telefonu birine verin denesin eğer yine ağrırsa servise gönderin/ müşteri hizmetleriyle konuşun.

Çok ilginç. Bence SAR değeri ile bir alakası yok. Xiaomi kadar büyük bir firmanın insana zarar verecek bir telefon yapmış olması ihtimali çok düşük.

Arkadaşın dediği gibi telefonu birine verin denesin eğer yine ağrırsa servise gönderin/ müşteri hizmetleriyle konuşun.
Servislik bir durum varmıdır sizce, eğer dediğimde hakliysam bu telefon için bir sorunmudur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı