Uygun fiyata global versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce 3-4 yıl kadar götürür mü? Genelde dizi izliyorum ve sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum.
Pro sürümü güzeldir kullanıyorum ama düz Note 8'den daha iyileri olduğunu duydum.Uygun fiyata global versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce 3-4 yıl kadar götürür mü? Genelde dizi izliyorum ve sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum.
Bütçem 1800TL civarı bu fiyata alınabilecek başka bir telefon bulamadım.Pro sürümü güzeldir kullanıyorum ama düz Note 8'den daha iyileri olduğunu duydum.
Pronun işlemcisi fazla ileriye dönük değil sade note 8 almanızı tavsiye ederim fazla oyun oynamayan biriyseniz.Pro sürümü güzeldir kullanıyorum ama düz Note 8'den daha iyileri olduğunu duydum.
MIUI'dan kaynaklı maalesef bu durum.6 GB RAM altı Xiaomi alınmaz. MIUI 12.6 kullanıyorum, 12.5'dan gelen ağır RAM kullanımı devam etmekte.
MIUI 12 kullanınca insanın dönesi bile olmuyor maalesef.MIUI'dan kaynaklı maalesef bu durum.
11.0.8.0 sürümüydü sanırım pil konusunda iyiydi.
MIUI 11 için 4 GB yeterli. @Silinen üye telefon yurt dışından gelip IMEI de atmış olabilirler. Bunu da kontrol edin. 2. el telefon alacaksanız yani.
Dizi ve sosyal medya için sorun yaratmaz. Götürür tabi ki temiz kullandığınız sürece.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.