Redmi Note 8 Optimizasyon Sorunu

ZeroSchulz

Kilopat
5 gündür Redmi Note 8 kullanıyorum. Cihazı navigasyon tuşları olmadan kullanıyorum ve ana ekrana dönme animasyonlarında kasma oluyor. Üstelik PUBG'de hd ayarlar açık değil. Ama kaldırabilecek bir cihaz. Asphalt 9 oyununda ise en düşük ayarlarda bile kasma var. SD 665 kötü bir işlemci değil ama yeteri kadar optimize edilmemiş gibi geldi bana. Sizce Android 10 güncellemesi alınca bu sorunlar düzelir mi? İlerleyen güncellemelerde optimize olur mu? Ve son olarak telefon hakkındaki düşünceleriniz neler?

.
5 gündür Redmi Note 8 kullanıyorum. Cihazı navigasyon tuşları olmadan kullanıyorum ve ana ekrana dönme animasyonlarında kasma oluyor. Üstelik PUBG'de hd ayarlar açık değil. Ama kaldırabilecek bir cihaz. Asphalt 9 oyununda ise en düşük ayarlarda bile kasma var. SD 665 kötü bir işlemci değil ama yeteri kadar optimize edilmemiş gibi geldi bana. Sizce Android 10 güncellemesi alınca bu sorunlar düzelir mi? İlerleyen güncellemelerde optimize olur mu? Ve son olarak telefon hakkındaki düşünceleriniz neler?
Redmi note 7 kullanıyorum aynı sorun bende de var. Mi serisi hariç diğer telefonları gerçekten özensiz ve ucuz malzeme ama benim verdiğim fiyata daha iyisini bulmam zor ve 1.senem doluyor.

.

Redmi note 7 kullanıyorum aynı sorun bende de var. Mi serisi hariç diğer telefonları gerçekten özensiz ve ucuz malzeme ama benim verdiğim fiyata daha iyisini bulmam zor ve 1.senem doluyor.
Mi A2 Lite kullanıyorum Mi A2 ye ve Mi A3 e güncelleme gelmiş benim telefona vermeyi bile düşünmüyorlar sence Redmi Note 7 veya Note 8 e geçmek mantıklı mı?(Yazılımsal problem var.)

Fiyatına göre çok iyi bir cihaza bunlar yapılmaz ya, Xiaomi'nin hatası (buradan iPhone 6S veya Galaxy S7 gibi cihazları önerince köpürenlere selam olsun) olmalı, umarım çözülür güncelleme ile (fiyatına göre donanımı gerçekten iyi bir cihaz ve bunların yaşanması üzücü).

Arkadaşlar çözüm sıfırlamakta galiba. Cihazı birkaç saat önce sıfırladım ve her şey mükemmel bir şekilde çalışıyor. Sizde bir deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı