Redmi Note 8 Pro 1-2 yıl sonra da aynı performansı verir mi?

İşlemcilerin içinde yer alan yarı iletken malzemeler gofret değildir, haliyle bayatlayıp hız düşmesine neden olmaz. Dolayısıyla performansta etkilenmez 😂 LG G2 aldığımda aynısını duymuştum, 3 yıl sorunsuz kullanmıştım.

Tek performans düşüklüğü yaşama nedeniniz var, oda bataryadır. Eğer batarya performansı düşerse otomatik olarak anlık çekilen akım değeri düşeceği için performansınızda düşer.
Çözümü bataryanın değişimi olur. Bu konunun işlemciyle alakası yok ama not olarak düşmek istedim 😅

İşlemcilerin içinde yer alan yarı iletken malzemeler gofret değildir, haliyle bayatlayıp hız düşmesine neden olmaz. Dolayısıyla performansta etkilenmez 😂 LG G2 aldığımda aynısını duymuştum, 3 yıl sorunsuz kullanmıştım.

Tek performans düşüklüğü yaşama nedeniniz var, oda bataryadır. Eğer batarya performansı düşerse otomatik olarak anlık çekilen akım değeri düşeceği için performansınızda düşer.
Çözümü bataryanın değişimi olur. Bu konunun işlemciyle alakası yok ama not olarak düşmek istedim 😅
Herkes sürekli 1-2 yıl sonra performans düşer diyip duruyor e haliyle benimde kafama takıldı, batarya dışında bir etken yok mu yani?
İşlemci çıkalı daha 1-2 yıl olmadı ki deneyimleyip görelim :)

İşlemci performansını en çok düşüren şey batarya sağlığı, batarya bakımı iyi yapılırsa uzun süre aynı performansta götürür.
Herkes sürekli 1-2 yıl sonra performans düşer diyip duruyor bunun dışında etken yok mu? Ben normal sıradan bir kullanıcıyım bu arada.

İşlemcide yavaşlama olmaz aynı çalışır ama 3-4 sene sonraki oyunlar için yetmeyebilir.
Oyunlara yetmemezlik sıkıntı değil performansını korusa yeter. 3-4 sene sonra İnstagram whatsapp vs. gibi temel şeylere rahatlıkla yetse bana yeter. Çok üsteleyerek soruyorum kusura bakma ama şu an kesin olarak emin yazıyorsun değil mi? Hiçbir şekilde pil'den ve yazılım/güncelleme desteğinin bitmesinden kaynaklı olmayan etkenlerden işlemcinin performansı düşmez yani? Yakın zamanda alacağım almışken pişman olmayacağım bir cihaz almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı