Redmi Note 8 Pro Alınır mı?

Despott

Kilopat
Daha fazla  
Redmi Note 8 Pro'nun bu fiyatda çok iyi bir telefon olduğunu biliyorum. Aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Telefonu aldıktan bir ay sonra ghost screen ve başka sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. RN8 Pro alınır mı? Kronik sorunları var mı? Bazı kullanıcılar ekranda beyaz şeritlerin oluşup sonra kaybolduğunu söylüyor ne kadar doğru bunlar? Telefonu 4 sene kullanmak istiyorum. Beni 4 sene idare eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 8 pro şu anda alınabilir en iyi telefonlardan birisi, bahsettiğiniz olaylar ile karşılaşmadım arkadaşım almış 2 haftadır kullanıyor. Hiçbir sıkıntısı yok kendim de deneyimledim, fiyatına göre oldukça iyi.

Bu fiyattaki bence en iyi telefon. Mi 6'yı satıp Redmi Note 8 Pro'ya geçsem mi diye düşünüyorum bu aralar. Hatta kardeşime de Pro olmayan modelini sipariş ettik. İkisi de bence fiyatına göre çok iyi kamera özellikleri sunuyor. Ben de fotoğraf çekmeye meraklı olduğum için ilgimi çekti, alasım var ama bir yandan da para harcayasım yok :D

Bu fiyattaki bence en iyi telefon. Mi 6'yı satıp Redmi Note 8 Pro'ya geçsem mi diye düşünüyorum bu aralar. Hatta kardeşime de Pro olmayan modelini sipariş ettik. İkisi de bence fiyatına göre çok iyi kamera özellikleri sunuyor. Ben de fotoğraf çekmeye meraklı olduğum için ilgimi çekti, alasım var ama bir yandan da para harcayasım yok :D
Redmi Note 9 çıkar 2020'nin ortasında, Bekle bence hem o zamana kadar para biriktirebilirsin.

Redmi Note 9 çıkar 2020'nin ortasında, Bekle bence hem o zamana kadar para biriktirebilirsin.

Note 9 da kamera üzerine bir telefon olur umarım. Keşke Mi 6 biraz daha iyi kameraya sahip olsaydı. Düşük ışıkta hiç beğenmiyorum. Çok manuel ayar yapmak gerekiyor. Geniş açı, optik zoom gibi özellikler de olmasını isterdim açıkçası.
Note 8 Pro'nun kamerası Mi 9'a yakın mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı