Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Samsung ve Huawe'inin şikayet sayısıyla satış oranını doğru orantılı görüp Xiaominin öyle olmadığını hatta Şikayetvar'a yazmayanların Xiaomi kullanıcıları olduğunu söylüyorsunuz :)

Neyse konu benim için kapanmıştır. Okuyan anlamak isteyen istediği gibi anlasın artık kendi bilir.
Dostum anlamak istediğin gibi anlıyorsun öyle şeyler iddia etmedim. Eğer ki öyle olsaydı açık açık belirtirdim.

Dostum anlamak istediğin gibi anlıyorsun öyle şeyler iddia etmedim. Eğer ki öyle olsaydı açık açık belirtirdim.

Kendinizle çelişiyorsunuz. Samsung ve Huaweinin satış şikayet oranını çok normal deyip Xiaominin anormal olduğunu hatta daha fazla şikayet olduğuna atıfta bulunmanız çok net demek istediğinizi gösteriyor.

Neyse benim de demeye çalıştığım şey Samsung ve Huawei'nin şikayet sayısının satış oranlarıyla doğru orantılı olması çok normal. Ayrıca her problem yaşayanın bende dahil olmak üzere Şikayetvar.com'a yazmadığını göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Yani şu yazınızdan başka neyi anlamam gerekiyor? Lütfen yani o kadar da anlamayacak kişiler değiliz burada.

Sizin canınız yanmış eyvallah. Yazılımdan şikayet ediyorsunuz eyvallah. Servisleri konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz eyvallah da bunu tamamen Xiaomi kesinlikle alınmaz noktasına taşıyarak çok anlamsız bir noktaya çekmeye çalışıyorsunuz.

Kullanıp memnun olan insanlara bile günlük kullanımda sıkıntı yaşamamanız normal diyebiliyorsunuz : ) Yani aslında sorunlu ama günlük kullanımda sıkıntı çıkartmıyor : ) siz telefonu zorlamıyorsunuz ki sorunlarını göresiniz gibi : )

Kendinizle çelişiyorsunuz. Samsung ve Huaweinin satış şikayet oranını çok normal deyip Xiaominin anormal olduğunu hatta daha fazla şikayet olduğuna atıfta bulunmanız çok net demek istediğinizi gösteriyor.

Neyse benim de demeye çalıştığım şey Samsung ve Huawei'nin şikayet sayısının satış oranlarıyla doğru orantılı olması çok normal. Ayrıca her problem yaşayanın bende dahil olmak üzere Şikayetvar.com'a yazmadığını göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Yani şu yazınızdan başka neyi anlamam gerekiyor? Lütfen yani o kadar da anlamayacak kişiler değiliz burada.

Sizin canınız yanmış eyvallah. Yazılımdan şikayet ediyorsunuz eyvallah. Servisleri konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz eyvallah da bunu tamamen Xiaomi kesinlikle alınmaz noktasına taşıyarak çok anlamsız bir noktaya çekmeye çalışıyorsunuz.

Kullanıp memnun olan insanlara bile günlük kullanımda sıkıntı yaşamamanız normal diyebiliyorsunuz : ) Yani aslında sorunlu ama günlük kullanımda sıkıntı çıkartmıyor : ) siz telefonu zorlamıyorsunuz ki sorunlarını göresiniz gibi : )
Dostum kahkaha atıyorum bak şimdi her şeyi tek tek çok sade bir dille anlatıyorum. Bak Samsung ile Huawei'nin satışları Xiaomi'ye oranla daha fazla değil mi? Burada hemfikiriz. Haliyle Samsung ile Huawei'nin şikayet oranı bir hayli artacak ve toplam şikayet sayısının hepsi 2020 yılına ait olmamakla beraber babanın malı gibi savunduğun Xiaomi markası kaç yıldır Türkiye piyasasında? Ayrıca yazdığım şeyden kendinize göre anlam çıkarıyorsunuz o sizin probleminiz. kaç defa yazmam gerek bilmiyorum dostum senden çekinecek değilim yukarıda belirttiğin gibi bir atıfta bulunsaydım altını çize çize söylerdim.

Dostum kahkaha atıyorum bak şimdi her şeyi tek tek çok sade bir dille anlatıyorum. Bak Samsung ile Huawei'nin satışları Xiaomi'ye oranla daha fazla değil mi? Burada hemfikiriz. Haliyle Samsung ile Huawei'nin şikayet oranı bir hayli artacak ve toplam şikayet sayısının hepsi 2020 yılına ait olmamakla beraber babanın malı gibi savunduğun Xiaomi markası kaç yıldır Türkiye piyasasında? Ayrıca yazdığım şeyden kendinize göre anlam çıkarıyorsunuz o sizin probleminiz. kaç defa yazmam gerek bilmiyorum dostum senden çekinecek değilim yukarıda belirttiğin gibi bir atıfta bulunsaydım altını çize çize söylerdim.

Samsung yüzde 30 satış oranı.
Huawei yüzde 24 satış oranı.
Xiaomi yüzde 17 satış oranı.

Şikayet var. Samsung 14 bin 592 şikayet.
Huawei 20 bin 694 şikayet.
Xiaomi 2963 şikayet.

Iphone 4278 şikayet. : )

Şimdi tane tane anlatıyorum çok açık ve net şekilde. Satış oranlarına göre şikayet oranları aynı mı? Değil.

Ama durun. Xiaomi alanlar aslında şikayetvar'a girip yazmıyor ama diğer marka telefon alanlar yazıyor dimi : ) Aslında Xiaominin şikayetleri yüz binlerce ama yazmıyorlar : )

Babamın malı gibi savunmuyorum. Siz kan davalı olmuş gibi yerin dibine sokuyorsunuz. Xiaomi hariç her telefon daha iyidir diyecek kadar üstelik. Eskiden fanıyım demişsiniz. Ben fanı değilim. Ama hater da değilim. Sonuçta ikisi aynı kapıya çıkıyor.

Screenshot_22.png

Screenshot_20.png

Screenshot_21.png

Samsung yüzde 30 satış oranı.
Huawei yüzde 24 satış oranı.
Xiaomi yüzde 17 satış oranı.

Şikayet var. Samsung 14 bin 592 şikayet.
Huawei 20 bin 694 şikayet.
Xiaomi 2963 şikayet.

Iphone 4278 şikayet. : )

Şimdi tane tane anlatıyorum çok açık ve net şekilde. Satış oranlarına göre şikayet oranları aynı mı? Değil.

Ama durun. Xiaomi alanlar aslında şikayetvar'a girip yazmıyor ama diğer marka telefon alanlar yazıyor dimi : ) Aslında Xiaominin şikayetleri yüz binlerce ama yazmıyorlar : )

Babamın malı gibi savunmuyorum. Siz kan davalı olmuş gibi yerin dibine sokuyorsunuz. Xiaomi hariç her telefon daha iyidir diyecek kadar üstelik. Eskiden fanıyım demişsiniz. Ben fanı değilim. Ama hater da değilim. Sonuçta ikisi aynı kapıya çıkıyor.

Eki Görüntüle 602429
Eki Görüntüle 602434

Eki Görüntüle 602431
Dur lütfen cringe oldum dediklerimi anlamıyorsun. Ben Xiaomi ile problem yaşayanların 'hepsinin' gidip oraya yazmadığı söylemedim. Dostum üstü kapalı anlamlar çıkarman senin problemin ve tekrar yazıyorum Xiaomi hani sevdiğin marka kaç yıldır Türkiye piyasasında soruyorum sana ?

Dur lütfen cringe oldum dediklerimi anlamıyorsun. Ben Xiaomi ile problem yaşayanların 'hepsinin' gidip oraya yazmadığı söylemedim. Dostum üstü kapalı anlamlar çıkarman senin problemin ve tekrar yazıyorum Xiaomi hani sevdiğin marka kaç yıldır Türkiye piyasasında soruyorum sana ?

Tamam sakin ol bak ceza yiyeceksin. Yazım yanlışları yapmaya başladın :) Neyse ya konuyu kapatıyorum.

Evet ben de madem yurt dışından alıyorsunuz bütçenize göre daha iyi telefonlar bulabilirsiniz diye yazacaktım :)

Sıfırlama veya garantisi varsa gönderme gibi çözümleri yaptınız veya düşündünüz mü? Belki sizin telefonunuza özel bir sıkıntısı vardır.

Çünkü en çok satan telefon markası hatta en çok satan modellerinden bir tanesini almışsınız. Anlattıklarınız cihazın yazılımsal olarak kronik ve alanların çoğunda oluşan bir sorun değil gibi görünüyor.

3 seneye yaklaşacak Xiaomi Mi Note 3 kullanıyorum ve halen çok kullanışlı ve hiçbir sıkıntısını görmedim. Hatta Annemin Samsung ekranında çizikler oluştu. Telefonumu ona verip Redmi Note 8 veya 8 Pro mu alsam diye düşünüyordum. Gerçi bu aralar fiyatları yükseldiğinden biraz erteledim.

Tabi bu her Xiaomi telefonda böyle olacak diye bir şey yok. Ancak dediğim gibi sizin telefona özel bir sıkıntı gibi geldi bana.
Bende Redmi Note 8 Pro var, iyi ki almışım. Miui arayüzünü zaten çok seviyorum. Bu arada yurt dışından alacağım için bütçe yüksek demişsin ama umarım kayıt ücretini de hesaba katıyorsundur. Ben diğer arkadaşların dediği gibi buglarla karşılaşmadım. Üzüldüm onlar adına.
Kayıt yaptırınca aynı paraya geliyor zaten.Sadece imei attıracağız.
İşte aradığım yorum. Tamamen şişirilmiş bir kamera, leş gibi fotoğraf çekiyor. Yaptık bir hata aldık.
Aynen, amcamda var yapay zekadan mı? Artık bilemiyorum. Fakat suratı baya değiştiriyordu.

realme 6 pro kaliteli istersen alabilirsin kullanıcı yorumlarında beğeniliyor zaten opponunda alt markası bi sıkıntı yaşamazsın teknkik servis dışında
Evet yurtdışı alıyorsan servisi göz önünde bulunduracaksın ama ekran dışında başka büyük sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ekran bulabilir miyim ve kaç lira tutar ?

Evet yurt dışı alıyorsan servisi göz önünde bulunduracaksın ama ekran dışında başka büyük sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ekran bulabilir miyim ve kaç lira tutar?

Ekran IPS LCD ekran bilemiyorum o model için ne kadar tutar ama TR'de olan bir marka belki yetkili servislerinden parayla yaptırılabilir ama dikkatli kullanırsan bence ekran ile
Bir derdin olmaz ama söyleyeyim sana o telefon biraz ağır 200 gram üstü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı